Siirry sisältöön

Alvar

Muuttovalmis Alvar antaa mukavasti miettimisaikaa: tarvitaanko perheessä lisää tilaa, ja jos niin milloin? Esivalmistellun yläkerran voi ottaa käyttöön heti tai hetken päästä.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 2 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 84,8 m²

Kerrosala: 99,5 m²

Esivalmisteltu yläkerta: 39,1 m²

Kerrosala: 41,9 m²

Kattokaltevuus: 38° (1:1,25), lisävalintana 34° (1:1,5)

Sähkönkulutus (kWh/v): 8764 (Hki), 9701 (Jkl), 11280 (Roi) 

Osoite

Lammelantie 32, Etelämaa, Merikarvia

Taloesittely Merikarvialla 5.7.


Esittelyssä 
1,5-kerroksinen muuttovalmis talo Alvar 84,8 m² + esivalmisteltu yläkerta 39,1 m²


Avoimet ovet:
Perjantaina 5.7. klo 15–19

Osoite:
Lammelantie 32, 29740 Etelämaa, Merikarvia

Lue lisää Alvarista


Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Erkko Vuorenmaa!

Älvsbytalo on mainio ratkaisu kaikille, jotka haluavat hyvän, kodikkaan talon, mutta eivät halua liiaksi kiristää talouttaan. Kun talo on edullinen ja asuminen edullista, jää rahaa myös elämiseen."

Lue Erkon talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

  1. Vuorenmaa Erkko
    Vuorenmaa Erkko

    Matkapuhelin: 050 544 9498
    erkko.vuorenmaa@alvsbytalo.fi

Älvsbytalo on fiksu valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto