Siirry sisältöön

Saara

Saara on hurmaava talopaketti, jossa on taitavalla tilasuunnittelulla onnistuttu luomaan suuren talon tunnelmaa. Avara ja valoisa 36,6 m² keittiö-olohuone kutsuu kokkailemaan ja nauttimaan yhdessäolosta

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 4 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 84,8 m²

Kerrosala: 99,5 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Sähkönkulutus (kWh/v): 8774 (Hki), 9709 (Jkl), 11283 (Roi)

Osoite

Eteläpihlaja 20, Rovaniemi

Taloesittely Rovaniemellä 18.10.


Esittelyssä 1-kerroksinen muuttovalmis talopaketti Saara 84,8 m² (4h + k + sauna) +  päätyterassi + erillinen autotalli F12, 33,2 m².

Avoimet ovet:
Perjantaina 18.10. klo 15–20

Osoite:
Eteläpihlaja 20, 96500 Rovaniemi

Ajo-ohje:
Etelästä päin Rovaniemelle saavuttaessa, käänny Korkalovaara-rampista oikealle, josta opasteet perille.


Talon on sisustanut IKEA.

Lue lisää Saarasta

 

saara_alvsbytalo_talopaketti_1200x675_1.jpg

saara_alvsbytalo_talopaketti_1200x675_2.jpg

saara_alvsbytalo_talopaketti_1200x675_6.jpg

saara_alvsbytalo_talopaketti_1200x675_5.jpg


Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Ahti Nalli!

Älvsbytaloja on hauska myydä, kun ei tarvitse runoilla mitään. Meillä asiakas tietää eurolleen, mitä talo maksaa ja päivälleen, milloin siihen voi muuttaa. Minulla on muutoinkin periaatteena, että asiakas tietää kaiken aikaa, mitä seuraavaksi tapahtuu. Luotto ja turvallisuus on näissä hommissa tärkeää."

Lue Ahtin talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

  1. Ahti Nalli
    Ahti Nalli

    Matkapuhelin: 0400 693 583
    ahti.nalli@alvsbytalo.fi

Älvsbytalo on fiksu valinta


Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto