Siirry sisältöön

Saara

Saara on hurmaava koti, jossa hyvä suunnittelu korvaa suuret neliöt.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 4 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 84,8 m²

Kerrosala: 99,5 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Sähkönkulutus (kWh/v): 8774 (Hki), 9709 (Jkl), 11283 (Roi)

Osoite

Eteläpihlaja 20, Rovaniemi

Taloesittely Rovaniemellä 27.4 ja 28.4.


Esittelemme 1-kerroksisen talomallin Saara 84,8 m² (4h + k + sauna) + 
päätyterassi + erillinen autotalli F12.

Avoimet ovet:
Lauantaina 27.4. ja sunnuntaina 28.4. klo 10–16

Osoite:
Eteläpihlaja 20, 96500 Rovaniemi

Ajo-ohje:

 • Etelästä päin Rovaniemelle saavuttaessa käänny
  1. liikennevaloista vasemmalle Isoaavantie
 • Aja 3,8 km
 • Käänny liikenneympyrästä oikealle Kiveliöntielle
 • Aja 60 m
 • Käänny oikealle Tuomipihlajantielle, josta opasteet kohteelle


Jatkossa tämä Saara-esittelytalo tulee toimimaan Älvsbytalon myyntikonttorina.

Talon sisustaa IKEA.

HUOM!
Saman viikonloppuna la 27.– su 28.4. olemme mukana
Rovaniemen Lappi Areenan Rakentaja 2019 -messuilla .

Asiantunteva taloedustajamme on paikalla Sinua varten ja
vastaa mielellään rakentamiseen liittyviin kysymyksiisi.
Poimi mukaasi rakentamisen viimeisimmät vinkit ja ideat.
Nähdään myös messuilla!


Lue lisää Saarasta


"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Ahti Nalli!"

Älvsbytaloja on hauska myydä, kun ei tarvitse runoilla mitään. Meillä asiakas tietää eurolleen, mitä talo maksaa ja päivälleen, milloin siihen voi muuttaa.

Minulla on muutoinkin periaatteena, että asiakas tietää kaiken aikaa, mitä seuraavaksi tapahtuu. Luotto ja turvallisuus on näissä hommissa tärkeää.

Olen myynyt Älvsbytaloja jo vuodesta 1984 lähtien – ja asunut omassa Älvsbytalossani vielä pidempään.

Asiakkaat, toiveet ja talomallit ovat kehittyneet, mutta tärkein on säilynyt: koko talovalmistuksen prosessi on Älvsbytalolla hallinnassa tukista valmiista taloksi. Ja kun taloja on tehty jo tuhansia, niin homma osataan.

Hyvä esimerkki prosessin varmuudesta on vaikkapa se, että olen myynyt taloja myös etänä: asiakas on ollut ulkomailla tai merillä ja nähnyt talonsa vasta valmiina. Viimeisin etätilattu Älvsbytalo valmistui Inariin pariisilaiselle pariskunnalle. Talokaupan budjetti piti ja talo valmistui päivälleen silloin kuin pitikin. Ja samana päivänä myös tyytyväiset omistajat näkivät talonsa ensimmäistä kertaa.

Enpä usko, että yhtä edullisesti, helposti ja nopeasti voi taloa muualta saada. Kun vielä talon tekniikkakin on luotettavaa, on siinä huoletonta asua.

Tärkeintähän täällä pohjoisessa on se, että talot ovat lämpimiä ja energiapihejä. Älvsbytalot noudattavat kiristyviä energiamääräyksiä jo nyt, ennakkoon. Uudessa talossa on lisäksi aina uuden talon takuut ja hyvä sisäilma hengitellä.

Et kuule taloa tarttis? Näin sen kysyn, kun siitä näissä talokaupoissa on kyse.

Sinulla on tarve ja toiveita ja niistä sitä unelmaasi lähdetään yhdessä toteuttamaan, kodiksi tai vapaa-aikaan. Meillä lappilaisilla on pitkät etäisyydet, mutta Älvsbytalo on lähellä.

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

Yhteystiedot

 1. Ahti Nalli
  Ahti Nalli

  Matkapuhelin: 0400 693 583
  ahti.nalli@alvsbytalo.fi

Löydä taloesittelykohde kartalla

Älvsbytalo on fiksu valinta


Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto