Siirry sisältöön

Aino

Kun astut sisään valmistalo Ainoon, astut valoon: tilava, läpi talon avautuva tupakeittiö houkuttelee perheesi ja ystävät iloiseen yhdessäoloon.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 84,8 m²

Kerrosala: 99,5 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Sähkönkulutus (kWh/v): 8774 (Hki), 9709 (Jkl), 11283 (Roi)

Osoite

Hakkalandintie 33, Kalkkiranta, Sipoo

Taloesittely Sipoossa 6.7. ja 7.7.


Esittelyssä 1-kerroksinen talomalli Aino 84,8 m² (3h + k + sauna) + iso katettu päätyterassi

Osoite:
Hakkalandintie 33, Kalkkiranta, Sipoo

Avoimet ovet:
Lauantaina 6.7. klo 10–12 ja sunnuntaina 7.7. klo 16–18

Lue lisää Ainosta

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Jari Pekkala!

Älvsbytaloissa on pitävä hinta. Tiedät eurolleen, mitä maksat. Ja maksat vasta sitten, kun talo on lopputarkastettu ja muuttovalmis."


Lue Jarin talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

  1. Jari Pekkala
    Jari Pekkala

    Matkapuhelin: 040 1990 684
    jari.pekkala@alvsbytalo.fi

Älvsbytalo on fiksu valinta


Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto