Siirry sisältöön

Elias

Elias on koti perheelle, joka osaa arvostaa arjen sujuvuutta. Käytännöllinen keittiö ja valoisa olohuone ovat kodin viihtyisä keskus. Talon toisessa päädyssä on kaksi makuuhuonetta, toisessa päädyssä kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 107,0 m²

Kerrosala: 123,9 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa

Sähkönkulutus (kWh/v): 9853 (Hki), 10869 (Jkl), 12593 (Roi)

Osoite

Österbackantie 1, Tottijärvi, Nokia

Taloesittely Tottijärvellä 16.3. ja 17.3.


Esittelyssä 1-kerroksinen Älvsbytalo Elias 107,0 m² (3h + k + sauna).

Osoite:
Österbackantie 1, 37310 Tottijärvi.
Navigaattoriin Pajulahdentie 22 – sieltä opasteet perille.

Avoimet ovet:
Lauantaina 16.3. klo 15-17 ja
sunnuntaina 17.3. klo 12-15

Tervetuloa!
 

Lue lisää Eliaksesta


Hei! Olen Älvsbytalomyyjäsi Kati Paunila


Haluan olla talonostajien tuki ja turva joka käänteessä, kaupan alusta loppuun asti.

Tässä työssä saa itsekin oppia uutta lähes päivittäin, sillä etsin joka ikiseen talonostajan kysymykseen vastauksen, ja mahdollisimman nopeasti.

Muuttopäivä uuteen kotiin on aina mahtava, koska asiakkaat ovat Älvsbytaloonsa niin tyytyväisiä. Siinä me yhdessä ihmetellään ja ihastellaan. Toinen superpäivä on talon saapuminen tontille ja sen pystytys. Kaikki saman päivän aikana.

Taloesittelyitä on ihana pitää. Kävijät kehuvat taloja hienoiksi ja ovat yllättyneitä, miten hyvin neliöt on käytetty hyödyksi.

Omiin tarpeisiin sopiva pohjaratkaisu onkin useimmille talonostajille se tärkein kriteeri. Ostajat ovat niin erilaisia, perhetilanteet niin vaihtelevia, että jokaiselle etsitään yhdessä se paras koti ja sopivimmat lisävalinnat.

Minusta olisi mukavaa, jos taloesittelyihin tulisivat kaikki, myös epäilijät. Ennakkoluulot ovat niin turhia. Totuushan on, että Älvsbytalon ostaneet on tutkitusti taloonsa erittäin tyytyväisiä.

Älvsbytalojen hinnat ovat järkeviä ja asuminen on edullista. Kodin sisäilma on hyvää hengitellä ja pohjaratkaisut toimivia. Lisäksi ostaja tietää heti alussa, mitä talo maksaa ja minä päivänä uuteen taloon voi muuttaa. Tämä helpottaa muun elämän suunnittelemista.

Ja kannattaa muistaa, että edullinen, muuttovalmis Älvsbytalo on usein kilpailukykyinen vaihtoehto silloin, kun miettii vanhan talon ostamista. Uudessa talossa ei tarvitse pelätä kosteusongelmia eikä varautua remontteihin. Voi vain nauttia asumisesta.

Minusta on hienoa, jos voin olla mukana myös sinun uuden kotisi tai vapaa-ajanasuntosi toteuttamisessa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

Yhteystiedot

  1. Kati Paunila
    Kati Paunila

    Matkapuhelin: 050 555 1104
    kati.paunila@alvsbytalo.fi

Löydä taloesittelykohde kartalla

Älvsbytalo on fiksu valinta


Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto