Siirry sisältöön

Ella

Viihtyisä Ella tarjoaa oivat puitteet niin arkeen kuin juhlaan: Suuri, valoisa olohuone kokoaa perheen ja ystävät viettämään aikaa yhdessä.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 4 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 129,2 m²

Kerrosala: 148,3 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa

Sähkönkulutus (kWh/v): 10727 (Hki), 11813 (Jkl), 13658 (Roi)

Osoite

Solmukatu 19, Turku

Taloesittely Turussa 16.2. ja 17.2.

 

Esittelyssä 1-kerroksisen muuttovalmis Älvsbytalo 121,5 m² (5h+k+s)
– vastaa talomallia Ella.

Osoite:
Solmukatu 19, 20540 Turku (Kaarinan Auranlaakso)

Avoimet ovet:
Lauantaina 16.2. ja sunnuntaina 17.2. klo 13–15

Tervetuloa!

Lue lisää Ellasta

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

Yhteystiedot

 1. Harri Kiilunen
  Harri Kiilunen

  Matkapuhelin: 040 748 8572
  harri.kiilunen@alvsbytalo.fi

 2. Pasi Kiilunen
  Pasi Kiilunen

  Matkapuhelin: 040 733 7458
  pasi.kiilunen@alvsbytalo.fi

Löydä taloesittelykohde kartalla

Älvsbytalo on fiksu valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto
Chatt