Siirry sisältöön

Alvar

Muuttovalmis Alvar antaa mukavasti miettimisaikaa: tarvitaanko perheessä lisää tilaa, ja jos niin milloin? Esivalmistellun yläkerran voi ottaa käyttöön heti tai hetken päästä.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 2 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 84,8 m²

Kerrosala: 99,5 m²

Esivalmisteltu yläkerta: 39,1 m²

Kerrosala: 41,9 m²

Kattokaltevuus: 38° (1:1,25), lisävalintana 34° (1:1,5)

Sähkönkulutus (kWh/v): 8764 (Hki), 9701 (Jkl), 11280 (Roi) 

Osoite

Hallavantorpantie 18, Espoo

Taloesittelyitä Länsi-Espoossa 22.4.


Esittelyssä:


 • 1,5-krs muuttovalmis talo Alvar 84,8 m² + esivalmisteltu yläkerta 42,3 m² + autotalli + varasto.

  Avoimet ovet:
  Maanantaina 22.4. klo 17-19.

  Osoite:
  Hallavantorpantie 18 C, 02820 Espoo.
  Navigaattoriin Myllärintie – sieltä opasteet perille. 

  Valmistalo on myynnissä etuovi.com – kohde k32429.

  Lue lisää Alvarista

   

alvar_alvsbytalo_3_.jpg


Huom!
Samaan aikaan Hallavantorpassa toinen Älvsbytaloesittely:

 • 1,5-kerroksinen muuttovalmis talo Edith 107,0 m² (3h + k + sauna) + esivalmisteltu yläkerta 52,8 m². Lisäksi taloon on liitetty autotalli.

  Avoimet ovet:
  Maanantaina 22.4. klo 17-19.

  Osoite:
  Hallavantorpantie 18 A, 02820 Espoo.
  Navigaattoriin Myllärintie – sieltä opasteet perille. 

  Lue lisää Edithistä

alvsbytalo_edith_v1.jpg


Tervetuloa molempiin taloesittelyihin!


Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Marja Lindqvist!

Työssäni ovat tärkeintä tyytyväiset asiakkaat. Kun lopputulos on onnistunut, on kaikilla hymy herkässä. Haluan, että asiakkaani tietävät täsmälleen, millaisen talon he saavat, miten ja milloin. Se luo turvaa. Älvsbytalon rakennusprosessi on niin selkeä, että ennakointi on helppoa: aikataulut ja hinnat pitävät."

"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Juha Salonen!

Voin rehellisesti sanoa, että Älvsbytalo yllättää vain positiivisesti. Kannattaa vertailla! Älvsbytaloihin pääset helposti tutustumaan esimerkiksi Hallavantorpan alueella Espoossa, joka edustaa kodikasta ja tiivistä, mutta luonnonläheistä rakentamista."


Lue Marjan ja Juhan talomyyjäesittelyt kokonaisuudessaan.

 

Löydä taloesittelykohde kartalla

Älvsbytalo on fiksu valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto