Siirry sisältöön

Älvsbytalo on edullinen ostaa, rakentaa ja asua


Älvsbytalon monipuolisesta mallistosta löydät juuri sinun näköisesi ja kokoisesi kodin. Halutessasi voi tehdä talosta vieläkin persoonallisemman lisäämällä siihen 150 lisävalintavaihtoehdostamme esimerkiksi päätyparvekkeen, -terassin, kattoerkkerin tai autotallin.

Tartu syysetuun! Päätyparveke, -terassi, kattoerkkeri ja  autotallit -30 %. Säästä jopa 10 000 €.


Lisävalinnat tuovat kotiisi tilaa, valoa, mukavuutta ja mahdollisuuksia. Kun toimit nyt, säästät sievoisen summan. Valitse mallistostamme sinulle sopivin yhdistelmä ja ota yhteyttä lähimpään Älvsbytalomyyjääsi.

Tutustu talomalleihimme

Tarjous on voimassa 31.10.2018 saakka, joten toimi pian!

Kattoerkkeri

Haluatko lisää tilaa yläkertaan? Kattoerkkeri tuo tilan lisäksi valoa sisätiloihin sekä ilmeikkyyttä rakennuksen ulkonäköön. Kattoerkkeri nyt -30 %.

Lue lisää


Päätyparveke

Talon päätyparveke on suojaisa lisä kodin ulkotiloihin ja luo rakennukselle ryhtiä. Päätyparveke nyt -30 %.

Lue lisää


Päätyterassi

Toivotko lisää ulkotilaa? Suojaisa päätyterassi on saatavissa kaikkiin yksikerroksisiin talomalleihimme. Päätyterassi nyt -30 %.

Lue lisää


Autotallit

Talosi tyyliin sopiva autotalli tarjoaa suojaisan tilan kulkuneuvoille sekä hyödyllistä varastotilaa. Autotallit nyt -30 %.

Lue lisää


Meillä on markkinoiden edullisimmat hinnat, alhaisimmat asumiskustannukset ja tyytyväisimmät asiakkaat.Tilaa ilmainen talokuvastomme

 

Tilaa talokuvasto