Siirry sisältöön

Juhla-Minna 1-kerroksiset talot

Älvsbytalon perustamisesta on kulunut jo 75-vuotta. Sen kunniaksi toteutimme Juhla-Minna talopaketin, joka tarjoaa pohjoismaista asumista parhaimmillaan: linjakasta tilaa, valoa ja avaruutta. Maalle tai kaupunkiin.

Alkaen 160 092 €

Tiedot

Muuttovalmis talo

Koko: 3 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 107,0 m²

Kerrosala: 123,9 m²

Kattokaltevuus:  19° (1:3)

Sähkönkulutus (kWh/v): 9853 (Hki), 10869 (Jkl), 12593 (Roi)


Älvsbytalon 360°-video - astu sisään!
Sisäkuvia Näytä galleria
Ulkokuvia Näytä galleria

Ylellisen valoisa ja tilava valmistalo


Juhla-Minnan ylellisyys avautuu jo ulkoa: Talon pääsisäänkäynti on lähes 4 metriä leveä ja korostettu vaakapaneloinnilla. Oven vieressä on ryhdikäs pystyikkuna. Talon katto on moderni ja keveäilmeinen, 19° kalteva pystysaumakate. Katon väriksi voit valita mustan, hopean tai punaisen.

Valoa tulvii joka suunnasta

Juhla-Minnan toimivaksi suunniteltu pohjaratkaisu sekä varusteluun kuuluvat koristeikkunat juhlistavat asumisen avaruutta ja sisään tulvivaa luonnonvaloa.

Talon tilat ryhmittyvät ylellisen avaran keittiö–olohuoneen ympärille. Makuuhuoneet ja erillinen wc jäävät omaan rauhaansa; saunatilat ja kodinhoito toiselle puolen taloa.

Olohuoneen ikkunat ovat tavallista suuremmat ja ruokailutilassa on ylimääräinen, korkea ikkuna. Makuuhuoneissakin on lisänä korkeat koristeikkunat; päämakuuhuoneessa kaksi.

Juhla-Minnan kodinhoitohuoneesta avautuu kokolasinen ovi suoraan omalle pihamaalle. Pesuhuoneessa ja saunassa voi nauttia luonnonvalosta erillisten ikkunoiden ansiosta.

Juhla-Minnan ylellistä varustelua voit halutessasi täydentää vielä omilla lisävalinnoillasi. Kysy lisää omalta Älvsbytalomyyjältäsi.

Pohjaratkaisut

1-kerroksinen talopaketti Älvsbytalo Juhla-Minna
Normaalisuunta
1-kerroksinen talopaketti Älvsbytalo Juhla-Minna
Käänteinen

Julkisivukuvat

3D-pohjakuvat

Olen kiinnostunut - miten eteenpäin?

Tilaa talokuvasto