Siirry sisältöön

Saara 1-kerroksiset talot

Uusi Saara on hurmaava koti, jossa hyvä suunnittelu korvaa suuret neliöt. Kun tilaat Saaran juhannukseen mennessä, saat -3000 euron alennuksen tämän sivun normaalihinnoista!

Alkaen 136 870 €

Tiedot

Muuttovalmis talo

Koko: 4 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 85,0 m²

Kerrosala: 100,0 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2)


Näin saat Älvsbytalon tontillesi muuttovalmiina.
Sisäkuvia Näytä galleria
Ulkokuvia Näytä galleria

Muuttovalmis talopaketti Saara 85 m²


Avarien oleskelutilojen ja energiatehokkuutensa ansiosta Saara on hurmaava valinta niin omaksi kodiksi kuin vapaa-aikaan, maalle tai kaupunkiin. Saara on oivallinen myös tiukasti rajatulle tontille tai paritaloksi.

Tarkat neliöt, ihanan avarat tilat

Saara on kuin luotu perheelle tai vaikka isommalle ystäväporukalle, joka viihtyy yhdessä, mutta kaipaa myös omaa rauhaa. Avara ja valoisa 36,6 m² keittiö–olohuone kutsuu kokkailemaan ja nauttimaan yhdessäolosta. Oleskelutilat laajenevat kevään tullen suoraan pihamaalle. Talossa on lisäksi 3 erillistä huonetta, väljät saunatilat sekä vaatehuone ja erillinen wc.

Lähes nollaenergiatalo

Kun valitset Saaran, saat muuttovalmiin talon, joka on sekä tiloiltaan että tekniikaltaan tätä päivää. Saara on lähes nollaenergiatalo. Yli 150 lisävalintavaihtoehtoa varmistavat, että Saarassa voit nauttia elämästä juuri omalla tavallasi. Ja millä hinnalla – nyt oma talo edullisemmin kuin uusi osakeneliö!

Toimi pian!

Kun tilaat Saaran 23.6.2018 mennessä, saat muuttovalmiin talosi hinnasta pois vielä -3000 euroa. Tarjoushinnat alk. 133 870 € (rakennuspaikkakunnan mukaan), normaalisti alk. 136 870 €. Hinta sisältää perustukset asennettuna ja rahdin. Toimitukset alkaen marraskuussa 2018.

Millainen on sinun Saarasi?

Katso lisää, mitä kaikkea Saaran talopaketti sisältää ja millaisia lisävalintoja haluat tehdä. Saara on nykyaikainen talo, jonka saat muuttovalmiina omien toiveidesi mukaan.Saara. 4 h + k + sauna 85,0 m², kerrosala 100,0 m². Kuvan talo sisältää lisävalintoja.

 

 

Pohjaratkaisut

Julkisivukuvat

3D-pohjakuvat

Takaisin alkuun