Siirry sisältöön

Siiri 1-kerroksiset talot

Arvostatko oman kodin rauhaa, mutta et tarvitse ympärillesi suurta taloa? Pieni omakotitalo Siiri säästää neliöitä, energiaa ja tonttimaata, mukavuudesta tinkimättä.

Alkaen 115 020 €

Tiedot

Muuttovalmis talo

Koko: 3 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 62,5 m²

Kerrosala: 75,1 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Sähkönkulutus (kWh/v): 7541 (Hki), 8376 (Jkl), 9777 (Roi)


Älvsbytalon 360°-video - astu sisään!
Sisäkuvia Näytä galleria
Ulkokuvia Näytä galleria

Unelmasi kokoinen koti


Talopaketti Siirin tilava ja valoisa 24,9 m2 tupakeittiö tuo ympärillesi tilaa ja tekee pienestä Siiristä sisältä suuren. Kotoisasta tupakeittiöstä pääset suoraan ulos omalle pihallesi.

Avarapohjainen ja valoisa Siiri on kuin luotu pienelle perheelle, pariskunnalle tai yksin asuvalle. Kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta tarjoaa oman tilan ja rauhan vanhemmille ja lapsille – tai miksei myös yhteiseen asuntoon muuttaville ystävyksille. Huomaa myös erillinen WC ja jopa vaatehuone.

Siiri on nykyaikainen ja ulkoasultaan elegantti valmistalo, joka sopii niin maalle kuin kaupunkiin. Se on oiva valinta tiukasti rajatulle tontille, tai vaikkapa paritaloksi. Siiristä saat mainiosti myös valmiiksi talviasuttavan kesämökin.

Toteuta toiveesi

Oma Älvsbytalomyyjäsi auttaa sinua muokkaamaan talopaketti Siiristä juuri omiin tarpeisiisi istuvan kodin. Voit tehdä lisävalintoja sekä Siirin ulkoasuun että sisätiloihin.

 

Pohjaratkaisut

Älvsbytalo talopaketti 1-kerroksinen Siiri
Normaalisuunta
Älvsbytalo talopaketti 1-kerroksinen Siiri
Käänteinen

Julkisivukuvat

3D-pohjakuvat

Kolme suosituinta lisävalintaa

Olen kiinnostunut - miten eteenpäin?

Tilaa talokuvasto