Siirry sisältöön

Alvar 1,5-kerroksiset talot

Muuttovalmis Alvar antaa mukavasti miettimisaikaa: tarvitaanko perheessä lisää tilaa, ja jos niin milloin? Esivalmistellun yläkerran voi ottaa käyttöön heti tai hetken päästä.

Alkaen 150 390 €

Tiedot

Muuttovalmis talo

Koko: 2 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 84,8 m²

Kerrosala: 99,5 m²

Esivalmisteltu yläkerta: 39,1 m²

Kerrosala: 41,9 m²

Kattokaltevuus: 38° (1:1,25), lisävalintana 34° (1:1,5)

Sähkönkulutus (kWh/v): 8764 (Hki), 9701 (Jkl), 11280 (Roi) 


Älvsbytalon 360°-video - astu sisään!
Sisäkuvia Näytä galleria
Ulkokuvia Näytä galleria

Alvar viihtyy kaupungissa ja maalla


Valmistalo Alvarissa on kaikki tarpeellinen, muttei mitään liikaa: Avara keittiö-olohuone, joka tuntuu neliöitään suuremmalta. Yksi makuuhuone, kylpyhuone, kodinhoitohuone ja sauna. Vaatehuoneita on kaksi – mutta niitä ei ole vielä koskaan kenellekään ollut liikaa. Ja yläkertaan saa tarvittaessa lisää makuuhuoneita.

Alvar on sympaattinen puutalo, joka istuu kodiksi ja kesämökiksi, maalle ja kaupunkiin. Pienelle perheelle, pariskunnalle tai yksin asuvalle. Kompakti, muuttovalmis talopaketti, jossa on tarkat neliöt ja kaikki omakotitalon toiminnot – mutta pienen talon ekologisuus ja energiankulutus.

Edullisesti lisätilaa

Alvarin yläkerta on esivalmisteltu: mm. portaat, ikkunat ja aluslattia ovat jo valmiina. Yläkerran voi viimeistellä asuinkäyttöön joko heti uutena tai myöhemmin, kun tilantarve kasvaa.

Alvar vastaa toiveisiisi

Oma Älvsbytalomyyjäsi auttaa sinua muokkaamaan talopaketti Alvarista juuri omiin tarpeisiisi istuvan kodin. Voit tehdä lisävalintoja sekä Alvarin ulkoasuun että sisätiloihin.

 

Pohjaratkaisut

Julkisivukuvat

3D-pohjakuvat

Kolme suosituinta lisävalintaa

Tilaa talokuvasto