Siirry sisältöön

Astrid 1,5-kerroksiset talot

Astrid on uusi talomalli, joka perustuu kaikkien aikojen myydyimpään malliimme. Astrid on kuin luotu leppoisaan yhdessäoloon perheen ja ystävien kesken.

Alkaen 163 450 €

Tiedot

Muuttovalmis talo

Koko: 3 huonetta, keittiö ja kylpyhuone

Huoneistoala: 107,0 m²

Kerrosala: 123,9 m²

Esivalmisteltu yläkerta: 49,7 m²

Kerrosala: 52,5 m²

Kattokaltevuus: 38° (1:1,25), lisävalintana 34° (1:1,5)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa.

Sähkönkulutus (kWh/v): 9853 (Hki), 10869 (Jkl), 12593 (Roi)


Älvsbytalon 360°-video - astu sisään!
Sisäkuvia Näytä galleria
Ulkokuvia Näytä galleria

Täydellinen kasvavalle perheelle

Astridin keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen valoisan tilan, jossa on mukava laittaa ruokaa ja viettää aikaa yhdessä.

Olohuoneen terassinovesta ja tilavasta kodinhoitohuoneesta on suora yhteys ulos. Niiden kanssa samassa tasossa olevat kaksi tilavaa makuuhuonetta tekevät Astridista täydellisen ensimmäisen kodin kasvavalle perheelle. Alakertaan saa myös pienen lisämakuuhuoneen.

Kun tilantarve kasvaa – tai miksei hetikin – voi yläkerran viimeistellä vastaamaan perheen tarpeita. Ehdotuksemme on iso makuuhuone ja olohuone/oleskelutila, kylpyhuone ja vaatehuone. Päätöksen teette itse. Esivalmistellun yläkerran varustukseen kuuluvat muun muassa portaat, ikkunat ja aluslattia. Yläkerran viimeistelyn kustannukset jäävät näin ollen alhaisiksi riippumatta siitä, rakennatteko sen itse vai teetättekö työn ulkopuolisella.

Tee Astridista ihana koti valitsemalla perheesi tarpeisiin sopivat lisävalinnat ja varusteet. Taloon voi asentaa muun muassa päätyparvekkeen ja kattoerkkerin.

Pohjaratkaisut

Julkisivukuvat

3D-pohjakuvat

Tilaa talokuvasto
Chatt