Siirry sisältöön

Lasse 1,5-kerroksiset talot

Valmistalo Lasse ei pullistele mitoilla, vaan tehoilla. Pieni muuttovalmis talo kätkee sisäänsä ison talon toiminnot ja avarat oleskelutilat.

Alkaen 121 280 €

Tiedot

Muuttovalmis talo

Koko: 2 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 62,5 m²

Kerrosala: 75,1 m²

Esivalmisteltu yläkerta: 28,5 m²

Kerrosala: 31,5 m²

Kattokaltevuus: 38° (1:1,25), lisävalintana 34° (1:1,5)


Älvsbytalon 360°-video - astu sisään!
Sisäkuvia Näytä galleria
Ulkokuvia Näytä galleria

Pieni mutta ponteva talopaketti


Lasse on helppo tapa toteuttaa unelma omasta kodista tai vapaa-ajanasunnosta. Edullinen hankintahinta ja pieni energiakulutus takaavat, että elämä Lassen kanssa on leppoisaa.

Valoisasta, avarasta tupakeittiöstä avautuvat maisema ja kulku suoraan pihamaalle. Väljä kylpyhuone ja oma sauna tuovat asumisen arkeen juhlan tuiketta.

Lasse tarjoaa toimivat tilat yksin asuvalle, pariskunnalle tai pienelle perheelle. Se sopii mainiosti kaupunkiin ja maalle, täydennysrakentamiseen ja vaikka paritaloksi – tai talviasuttavaksi kesämökiksi. Lasse on energiapihi kuten muutkin Älvsbytalot.

Edullisesti lisätilaa

Lassen yläkerta on esivalmisteltu: mm. portaat, ikkunat ja aluslattia ovat jo valmiina. Yläkerran voi viimeistellä asuinkäyttöön joko heti uutena tai myöhemmin, kun tilantarve kasvaa.

Toiveistasi totta

Oma Älvsbytalomyyjäsi auttaa sinua muokkaamaan talopaketti Lassesta juuri omiin tarpeisiisi istuvan kodin. Voit tehdä lisävalintoja sekä Lassen ulkoasuun että sisätiloihin.

 

Pohjaratkaisut

Julkisivukuvat

3D-pohjakuvat

Kolme suosituinta lisävalintaa

Tilaa talokuvasto