Siirry sisältöön

Selma 1,5-kerroksiset talot

Selma on eri tarpeisiin sopeutuva ja viihtyisä puutalo, jonka alakerrassa on 85 neliömetriä asuintilaa. Yläkertaan on mahdollisuus rakentaa 39 neliömetriä lisätilaa tarpeen vaatiessa, ja kattoerkkerin valitessasi saat tilaa jopa 42 neliömetriä.

Alkaen 148 900 €

Tiedot

Muuttovalmis talo

Koko: 2 huonetta, keittiö ja kylpyhuone

Huoneistoala: 84,8 m²

Kerrosala: 99,5 m²

Esivalmisteltu yläkerta: 39,1 m²

Kerrosala: 41,9 m²

Kattokaltevuus: 38° (1:1,25), lisävalintana 34° (1:1,5) 

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa

Sähkönkulutus (kWh/v): 8764 (Hki), 9701 (Jkl), 11280 (Roi)


Älvsbytalon 360°-video - astu sisään!
Sisäkuvia Näytä galleria
Ulkokuvia Näytä galleria

Kasvaa tarpeidesi mukana

Selman reilun kokoisessa keittiössä on tilaa sekä ruoanlaittoa että yhdessäoloa varten. Keittiöstä pääset suoraan olohuoneeseen ja halutessasi myös lisämakuuhuoneeseen.

Suuri makuuhuone, kylpyhuone ja kodinhoitohuone on sijoitettu talon toiseen päähän. Kodinhoitohuoneessa on käytännöllinen uloskäynti. 

Esivalmistellun yläkerran varustukseen kuuluvat muun muassa portaat, ikkunat ja aluslattia. Yläkerran viimeistelyn kustannukset jäävät näin ollen alhaisiksi riippumatta siitä, rakennatko sen itse vai teetätkö työn ulkopuolisella.

Yläkerran voit viimeistellä heti tai tarpeen vaatiessa. Vain mielikuvitus asettaa rajat mahdollisuuksille. Kattoerkkeri tuo lisää valoa ja tilaa, ja sen yhteyteen voit sisustaa esimerkiksi viihtyisän lukunurkkauksen.

Valikoimamme 150 fiksun lisävalinnan avulla voit sopeuttaa Älvsbytalosi omiin tarpeisiisi. Ehkäpä valitset autokatoksen tai autotallin, koristeikkunan tai kokolasisen terassinoven, joka päästää sisään entistä enemmän valoa.

Pohjaratkaisut

Julkisivukuvat

3D-pohjakuvat

Tilaa talokuvasto
Chatt