Siirry sisältöön

Käyttöehdot

Älvsbytalo.fi -sivustoa ylläpitää Älvsbytalo Oy. Kotikuntamme on Kauhajoki ja rekisteröity liikepaikkamme on:

Älvsbytalo Oy
Keskustie 23
61850 Kauhajoki

Sivujamme käyttämällä hyväksyt nämä käyttöehdot ja rekisteriselosteemme sekä sitoudut noudattamaan niitä. Käyttöehtojamme sovelletaan kaikkiin sivustomme käyttäjiin, joten perehdy niihin huolellisesti ennen kuin käytät sivustoamme. Ethän käytä sivustoamme, mikäli et hyväksy käyttöehtojamme. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä, hyväksyt käyttöehdot. Nämä käyttöehdot on päivitetty 21.1.2016.

Käyttöehtojen muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä lisäyksiä, muutoksia tai parannuksia sivuston tietoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Pidätämme oikeuden poistaa tietoa sivustolta kokonaisuudessaan tai osittain. Emme ole vastuussa, mikäli sivusto ei jostain syystä ole käytettävissä, riippumatta käyttämättömissä olevan ajan pituudesta tai ajankohdasta. Saatamme rajoittaa sivuston käyttöäsi, mikäli rikot näitä käyttöehtoja.

Verkkosivuston käyttö

Älvsbytalo.fi -sivuston sisältö on tarkoitettu yleiseksi tiedoksi ainoastaan ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Annamme oikeuden tarkastella tällä verkkosivustolla olevaa aineistoa vain henkilökohtaiseen käyttöön ja edellytämme, että säilytät kaiken alkuperäisen aineiston sisältämät tekijänoikeustiedot ja muut omistusoikeustiedot kaikissa aineistosta ottamissasi kopioissa. Huomioithan, että tämän sivuston aineistoa ei saa muokata tai jäljentää, esittää tai käyttää missään julkisessa tai kaupallisessa tarkoituksessa ilman Älvsbytalon etukäteen antamaa suostumusta. Sivustoa ei saa käyttää tavalla, joka rikkoo paikallista, kansallista tai kansainvälistä lainsäädäntöä tai muuta sääntelyä tai joka on lainvastaista tai vilpillistä. Sivustoa ei saa käyttää tarkoitukseen, joka on teknillisesti haitallista (esimerkiksi virukset).

Henkilötiedot ja yksityisyys

Tarkemmat tiedot asiakasrekisteristämme löydät rekisteriselosteestamme.

Immateriaalioikeudet

Älvsbytalo Oy omistaa kaikki immateriaalioikeudet verkkosivustollamme. Sivustomme sisältö on suojattu soveltuvin tekijänoikeuslain sekä kansainvälisin sopimuksin. Kaikki sivustolla oleva materiaali kuuluu Älvsbytalo Oy:lle. Pidätämme kaikki oikeudet sivustoomme.

Sivustoltamme voit tulostaa yksittäisiä sivuja, ottaa kopioita tai ladata otteita sivustoltamme ja hyödyntää niitä henkilökohtaisessa tarkoituksessa. Emme anna lupaa käyttää sivustomme materiaalia kaupallisiin tarkoitukseen ilman oikeudenhaltijan lupaa. Pidätämme kaikki sellaiset oikeudet, joita ei ole näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti ilmaistu.

Evästeet

Kävijän tietokoneelle voidaan ajoittain siirtää niin sanottuja evästeitä (“cookies”). Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä sekä mikä on tietokoneesi IP-osoite, eli mistä internet-osoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan. Evästetietojen avulla palvelun kävijämääriä voidaan seurata Älvsbytalo Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden toimesta sekä analysoida ja kehittää kävijöitä paremmin palvelevaksi.

Lisäksi Älvsbytalo Oy:n yhteistyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijän vierailuista tällä ja muilla sivustoilla. Evästeiden avulla kerättyä tietoa käytetään kävijän kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Evästeiden avulla tehdyssä mainonnan kohdentamisessa kävijää ei yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin. Kävijällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Kävijä hyväksyy, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

Vastuun rajoitus

Älvsbytalo Oy päivittää verkkosivustoaan parhaaksi näkemällään tavalla. Osa tiedoista saattaa olla staattisia, jolloin niitä ei päivitetä. Älvsbytalo Oy ei takaa verkkosivustolla olevan tiedon ajantasaisuudesta eikä sisällön paikkansapitävyydestä. Emme anna takuita sivuston toimivuudesta tai saatavuudesta. Älvsbytalo Oy ei ole vastuussa vahingoista, jotka ovat aiheutuneet suoraan tai epäsuorasti sivuston tai sen sisällön käytöstä.

Vaikka pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin suojelemaan sivustoamme väärinkäytöksiltä, emme ole vastuussa sellaisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat palvelunestohyökkäyksistä, viruksista tai muista teknologisesti haitallisista materiaaleista, jotka voivat tarttua tietokoneesi laitteistoon, ohjelmiin, dataan tai muuhun materiaaliin verkkosivustomme käytön seurauksena tai siksi, että olet ladannut sivustollemme tai siihen linkattuihin sivustoihin materiaalia.

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt, että tarjoamme sivuston sisällön ilmaiseksi emmekä ole vastuussa sinulle tai kenellekään muulle mistään vahingosta tai kustannuksesta, joka voi syntyä verkkosivuston tai sieltä löytyvän informaation valtuuttamattomasta käytöstä.

Linkit sivustoltamme

Älvsbytalo Oy voi tarjota linkkejä ulkopuolisille tahoille kuuluville verkkosivustoille, mutta ei vastaa ulkoisille sivustoille ohjautuvien linkkien toimivuudesta tai tällaisten sivujen sisällöstä. Emme ole vastuussa tällaisten sivustojen materiaaleista tai niiden saatavuudesta. Emme tue tai ota kantaa näillä sivustoilla oleviin materiaaleihin. Huomaathan, että poistut sivustoltamme, jos käytät tällaisia linkkejä. Siirryt kolmannen osapuolen sivustolle omalla vastuullasi ja tiedostat, että emme ole vastuussa niistä tai niiden käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. Suosittelemme, että luet tällaisten sivustojen yksityisyyden suojasta ennen kuin luovutat tietoja itsestäsi.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa liittyen sivustollamme olevaan materiaaliin, ota ystävällisesti yhteyttä osoitteeseen: asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi.

 

Rekisteriseloste

ÄLVSBYTALO OY:N ASIAKASREKISTERIN REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Älvsbytalo Oy
Yhteystiedot: Keskustie 23, 61850 Kauhajoki

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jan-Erik Rusk
Vuolteenmäentie 6
04600 Mäntsälä
etunimi.sukunimi@alvsbytalo.fi

3. Rekisterin nimi

Älvsbytalo Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteen hoitaminen, ylläpito ja kehittäminen, Älvsbytalo Oy:n liiketoiminnan kehittäminen, palvelun toteuttaminen, alvsbytalo.fi –palvelun suunnittelu ja kehittäminen, markkinointi, analysointi, tilastointi sekä muut vastaavat käyttötarkoitukset.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja: yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, ikä, sukupuoli, ammatti ja äidinkieli.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti: Asiakkaalta itseltään puhelimitse, palautuskortilla, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla.

7.–8. Tietojen säännönmukaiset luovutukset sekä tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Käyttäjärekisterin sisältöä ei luovuteta tai siirretä säännönmukaisesti EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisteritietoja voidaan luovuttaa Älvsbytalo Oy:n emoyhtiön Älvsbyhus AB:n käyttöön.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle tai Älvsbytalon lukuun toimivalle palveluntuottajalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus ja henkilötietojen käsittely liittyy.

10. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyn tiedonsaanti-, tarkastus- ja kielto-oikeus:

Henkilötietolain mukaisesti rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat asiakasrekisteritiedot ja saada niistä pyydettäessä kopiot. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää Älvsbytalo Oy:tä käsittelemästä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.


Tiedon korjaaminen:

Älvsbytalo Oy oikaisee, täydentää tai poistaa välittömästi joko omasta aloitteestaan tai rekisteröidyn vaatimuksesta häntä koskevan, rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon.


Yhteydenotto:

Tarkastuksen toteuttamiseksi ja tietojen korjaamiseksi rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä yllä mainittuun rekisteriasioiden yhteyshenkilöön.