Siirry sisältöön

Älvsbytalon ilme uudistuu – uusi Minna-talomalli nyt edulliseen kampanjahintaan


Älvsbytalon uudet ratkaisut korostavat pohjoismaista, linjakasta designia yhdistettynä tuttuun, kustannustehokkaaseen talotuotantoon. Uusi talomalli Minna (107,0 m², 3-4 h+k+s) avaa ensimmäisenä suunnittelun uutta suuntaa.

Uusien ulkoasuvalintojen myötä Älvsbytalot mukautuvat joustavasti myös erilaisten kaupunkiympäristöjen vaateisiin. Kattomateriaalien, värien ja katon kulman uudet vaihtoehdot, katon jatkumo suoraan sisäänkäynnin ylle sekä selkeälinjaiset, näyttävät ikkunarivistöt luovat taloille uudenlaista, urbaania linjakkuutta.

Uusi Minna-talopaketti
Nyt edulliseen kampanjahintaan
Alk. 149 999 €

Sis. alv (norm. alk. 154 490–170 910 €). Tarjous voimassa 1.11.–31.12.2018.

Tutustu meidän Minnaan


Uusi muuttovalmis Minna-talopaketti yhdistää tyylin, persoonallisuuden ja käytännöllisyyden. Minna soveltuu erityisesti erilaisiin kaupunkiympäristöihin, mutta myös maalle tai mukavaksi vapaa-ajan asunnoksi.

Muuttovalmis Minna-talopaketti sisältää 2–3 makuuhuonetta, viihtyisän 50,1 m², tupakeittiön sekä saunan. Avarat yhteistilat tarjoavat mahdollisuuksia monipuoliseen oleskeluun ja viihtymiseen. Erilliset, tilavat kodinhoito- ja kylpyhuoneet takaavat puolestaan mutkattoman arjen sinulle ja perheellesi.

Muiden Älvsbytalomallien tapaan myös Minnan ulkoseinät noudattavat jo nyt vuoden 2021 energiatehokkuusstandardeja, mikä tekee siitä edullisen ja ekologisen asua. Lisäksi meidän hinnoittelumme on selkeää, talomme maksetaan vasta valmiina ja ne rakennetaan kuivissa sisätiloissa Kauhajoella.

Kun tilaat Minnan joulukuun loppuun mennessä, saat valmistalosi edulliseen kampanjahintaan alk. 149 999 €.Kerromme mielellämme lisää

Ota yhteyttä omaan Älvsbytalomyyjääsi.


Me Älvsbytalolla uskomme, että kodin pitää olla asukkaalleen maailman paras paikka – Siksi meillä onkin markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat.


Lue lisää Minnasta

 


Uusi ilme kaikkiin 1-kerroksisiin Älvsbytaloihin

Jatkossa kaikki 1-kerroksiset talomallit Tovea lukuun ottamatta on saatavilla uudella ilmeellä varustettuna.

Tutustu koko talomallistoomme

 


Minna 107,0 m² (3–4 h+k+s). Kuvan talo sisältää lisävalintoja.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystiedot, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Pakollinen tieto
Lisää sähköpostiosoite
Pakollinen tieto
Tilaa talokuvasto