Siirry sisältöön
Teksti: Asiantuntijana talomyyjä Armas Enojärvi

Aina täsmällinen hinta, täsmällinen muuttopäivä.

Älvsbytalon valitessasi tiedät etukäteen tarkan hinnan sekä valmistumispäivän. Ennen talosi lopputarkastusta et maksa lainkaan etumaksuja, vaan maksat vasta kun talosi on muuttovalmis ja lopputarkastettu.

Voitko olla varma, että muuttovalmis talopakettisi rakennetaan nopeasti ja riskittömästi? Älvsbytalon tapauksessa voit, sillä tuhansien talojen hioma rakennusprosessimme on sinulle helppo ja turvallinen ratkaisu.

Yllätykset eivät kuulu reiluun kaupankäyntiin

Omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon rakennuttajalle on olennaisen tärkeää, että rakentamisen aikataulu ja budjetti pitävät. Siksi teemme yhdessä tarkan laskelman, josta näet talohankkeesi kokonaiskustannukset. Näin yllätyksiä ei pääse syntymään.

Talopaketin lisäksi huomioimme kokonaiskustannuslaskelmassa esimerkiksi tontin maaperätutkimuksen, rakennusluvan hakemisen sekä vastaavan mestarin työpanoksen. Tontin raivauksesta ja tieliittymästä puhumattakaan – nekin on hoidettava.

Älvsbytalon hinnoittelu on selkeää ja täysin avointa. Monesta kilpailijasta poiketen Älvsbytalon hintaan kuuluu myös vakioperustus ja rahti. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää halutessasi myös maatyöt.

Me Älvsbytalomyyjät olemme rakennusalan ammattilaisia, ja autamme sinua eteenpäin. Osaamme neuvoa sinua kaikissa taloprojektin vaiheissa aina tonttihankinnasta ja lupa-asioista lähtien ja pidämme sinut ajan tasalla rakentamisen edistymisestä.

Lopputarkastuksessa hyväksyt talotoimituksen

Kun talosi on asennettu tontille ja 4–5 viikkoa kestävät viimeistelytyöt on tehty, on lopputarkastuksen aika. Samalla saat myös opastuksen talotekniikan toimintaan.

Lopputarkastuksen jälkeen voit halutessasi muuttaa uuteen kotiisi vaikka heti. Vasta tässä vaiheessa maksat talon. Ainutlaatuista, eikö totta?

  • Lyhyt rakennusvaihe tontillasi
  • Selkeä, avoin hinnoittelu
  • Tarkka muuttopäivä
  • Ammattitaitoiset myyjät tukenasi

 

Tutustu talomalleihin ja hintoihin >

Jaa tarina

Tilaa talokuvasto