Siirry sisältöön
Teksti: Asiantuntijana talomyyjä Ahti Nalli
Muiden kokemuksiin kannattaa luottaa.

Asiakastyytyväisyys – talonostajan paras suositus.

Kun päätät rakennuttaa muuttovalmiin talon kodiksesi, tarvitset kumppanin, johon voit luottaa sataprosenttisesti. Miten sitten löydät sellaisen? Esimerkiksi kysymällä heiltä, jotka ovat kumppania etsineet ja sellaisen löytäneet.

Puolueeton Rakennustutkimus RTS Oy selvittää omakotitalorakentajien asiakastyytyväisyyttä vuosittain Omarakentaja-tutkimuksessaan. Mukana ovat kaikki Suomen johtavat talotoimittajat.

Tuoreimmankin tutkimuksen (2021) perusteella yli 97 % Älvsbytalon ostaneista asiakkaista on tyytyväisiä talotoimitukseensa. Olemme tästä ylpeitä ja lupaamme jatkaa samaan malliin – eli toimitamme kotisi jatkossakin tinkimättömällä laadulla.

Tutkimuksen tulos perustuu yli tuhannen Älvsbytalon ostajan kokemukseen vuosina 2000–2020. Siis juuri niiden ihmisten arvioihin, joilla on omakohtaista kokemusta Älvsbytalon ostamisesta, ei vain kuulopuheisiin.

Älvsbytaloon luotetaan sukupolvesta toiseen

Kokenut ja vakavarainen Älvsbytalo on aina luottamuksesi arvoinen, sillä olemme rakentaneet Pohjoismaihin jo lähes 44 000 taloa. Meidän kanssamme asioiminen on selkeää ja helppoa: hintamme pitää ja maksat muuttovalmiin talosi vasta lopputarkastuksen jälkeen. Ilman euronkaan ennakkomaksua! Talotilauksen yhteydessä saat myös hintatakuun: sovittu hinta on vuoden voimassa.

Ehkä juuri siksi näistäkin syistä Älvsbytalo valitaan tarpeiden muuttuessa usein yhä uudelleen ja uudelleen. Oli kyse sitten eri kokoisesta kodista tai vaikkapa vapaa-ajanasunnosta.

Miksi valita Älvsbytalo?

  • Koko 2000-luvun tyytyväisimmät asiakkaat talotoimituksiin
  • Talo turvallisesti ilman ennakkomaksuja
  • Vuoden hintatakuu talotilauksesta
  • Avara, kaunis koti

Tutustu talomalleihin ja hintoihin >

Lue Älvsbytalon ostaneiden omia kokemuksia >

Jaa tarina

Tilaa talokuvasto