Siirry sisältöön

Talous, nopeus ja helppous ratkaisivat

Asuntosijoittaja valitsi Älvsbytalon


Kirkkonummelaisen Daniela Gustafsson-Sallisen intohimona on asuntosijoittaminen. Hän asuu perheineen omassa talossaan järvenrantatontilla, mutta tontti tarjosi vielä mahdollisuuden vuokrattavan sivuasunnon rakentamiseen. Valinta oli Älvbytalon Siiri.

Päätökset talous edellä

Daniela Gustafsson-Sallinen kertoo, että hän vertasi monia eri talovalmistajia, ja ratkaisu oli lopulta helppo. Älvsbytalon hinta–laatu -suhde oli yksinkertaisesti paras.

– Älvsbytalon peruspaketti on hyvä ja kattava, mikä on kustannusten kannalta tärkeää. Asuntosijoittamisessa jokainen käytetty euro on tuotoista pois, Daniela painottaa.

Gustafsson-Sallisen tontille sai rakentaa vain pienen talon. Älvsbytalon Siiri on 62,5-neliöinen tilaihme, jossa on avonainen keittiö–olohuone, 2 makuuhuonetta, sauna, pesuhuone ja vielä erillinen pikku-wc.

”Peruspaketti on hyvä ja kattava.”

Niin kaunis ja kotoisa

Siiri valmistui syksyllä ja on ehtinyt majoittaa jo monia tyytyväisiä asiakkaita. Järvitaloksi nimetty Siiri on tarjolla lyhytaikaiseen vuokraukseen. – Vieraat ovat aivan innoissaan, Daniela kuvailee. Talo kerää vuolaita kehuja: kaunis, tilava, tosi kotoisa!

– Tässä on tosi fiksut neliöt ja silti kaikki mitä tarvitsee, kiteyttää Daniela. – Keittiö on kaunis ja käytännöllinen ja ikkunasyvennykset vallan ihanat. Kaikki pintamateriaalit ovat helppohoitoisia, mikä on lyhytaikaisten vuokrausten kanssa erityisen tärkeää, kun siivousta on tavallistakin enemmän.

”Kaunis, tilava, tosi kotoisa!”

Tasainen lämpö ja raikas sisäilma

Daniela Gustafsson-Sallinen hoitaa Siirin emännöinnin itse. Vieraiden välillä hän siivoaa ja huolehtii kaiken aikaa, että kaikki on kunnossa.

– Poistoilmalämpöpumppu on osoittautunut mainioksi. Lämpö on tasaista ja ilma aina raikas, hän kertoo. – Energiankulutus vaikuttaa myös tosi pieneltä.

Asiakkaalle huoletonta

Daniela Gustafsson-Sallinen kokee saaneensa Älvsbytalolta todella hyvää palvelua.

– Asiantuntevaa porukkaa, kaikissa vaiheissa, Daniela kiittää. – Asiakkaalle se tekee kaikesta tosi huoletonta.

Hänen mukaansa talomyyjät Juha Salonen ja Marja Lindqvist auttoivat nopeasti kaikissa käänteissä. Tontilla ahertaneet Älvsbytalon omat rakentajat tekivät hyvää jälkeä. – Ja talolla on lisäksi vuoden urakkatakuu. Jos jotain ongelmia on, saan heti avun.

”Asiantuntevaa porukkaa, kaikissa vaiheissa.”

Nopeus merkitsee säästöä

Sijoittamisessa myös aika on rahaa: tuotot pitää saada pyörimään nopeasti. Siiri tuli tontille jo muutaman kuukauden sisällä ostopäätöksestä ja siitä neljän viikon kuluttua se oli muuttovalmis.

– Perustukset kuuluivat talon hintaan ja maatyöt meillä teki Älvsbytalon suosittelema rakentaja. Hyvin tekikin! Saatiin pihakin heti kuntoon ja ensimmäiset vieraat sisään, Daniela kiittelee. Talon ulkomaalaus jäi vielä odottamaan uutta kesää.

Sijoitusasunnot ovat perheessä pääosin Danielan vastuulla. – Meillä mieskin oli tyytyväinen, kun talo ilmestyi eikä tarvinnut tehdä yhtään mitään, Daniela hymyilee.

Älvsbytalo säästää monin tavoin

  • edullinen hinta ja korkea laatu
  • tehokkaiksi suunnitellut neliöt
  • energiatehokas talo ja lämmitysjärjestelmä
  • tehokas rakennusprosessi: nopea valmistuminen
  • ei etumaksuja, asiakas maksaa vasta kun talo on valmis
  • testattu ja luotettava rakennusprosessi
Tilaa talokuvasto