Siirry sisältöön
Teksti: Asiantuntijana talomyyjä Pasi Kiilunen

Haluatko säästää aikaa? Valitse muuttovalmis Älvsbytalo.

Moni uskoo, että uuden talon rakennuttaminen vaatii valtavan määrän aikaa ja energiaa. Sitä samaa, jota tarvitaan perhe-elämään, harrastuksiin ja työhön. Siksi muuttovalmis talo useimmille juuri se toimivin vaihtoehto.

Uuteen kotiin nopeasti ja helposti

Älvsbytalon rakennuttajaperhe voi keskittyä elämäänsä, sillä talo valmistuu muuttovalmiiksi reilusti alle vuodessa. Ja mikä parasta, tiedät päivälleen koska talosi on muuttovalmis ja eurolleen mitä se maksaa. Ja maksu tapahtuu vasta kun talo on lopputarkastettu, ilman mitään ennakkomaksuja.

Älvsbytalon rakennuttaminen on turvallista

Älvsbytalo on helppo, nopea ja riskitön ratkaisu. Tämä on vuosikymmenten työn ja jatkuvan tuotekehityksen tulos. Rakennamme Älvsbytalot Kauhajoen talotehtaallamme sisätiloissa niin valmiiksi kuin mahdollista.

Rakennusprosessimme on selkeä. Kun rakennuslupa on saatu ja urakkasopimus talotoimituksesta allekirjoitettu, voit muuttaa uuteen kotiisi jo alle puolen vuoden kuluttua.

Kun tarvittavat pohja- ja perustustyöt on tehty tontillasi, toimitamme taloelementit paikalle kerralla. Asennamme talon harjakorkeuteen jo samana päivänä ja taloon saadaan lämmöt päälle. Tämän jälkeen viimeistelyyn kuluu enää 4–5 viikkoa. Rakennusvaihe tontilla on siis todella nopea.

Olemme luottamuksesi arvoisia

Me ammattitaitoiset talomyyjät tunnemme asumisen tarpeet, rakentamisen toimintatavat, ja aautamme sinua eteenpäin. Kerromme, mitä suunnittelussa ja toteutuksessa kannattaa ottaa huomioon. Sinun ei tarvitse huolehtia – vastuu rakennusprosessin laadusta, aikatauluista ja tekijöistä on Älvsbytalolla.

Säästät aikaa ja vaivaa kun me huolehdimme rakentamisesta. Samalla huomaat, että yksi elämäsi suurimmista investoinneista, oman talon rakennuttaminen, on varsin mukava kokemus. Haluamme olla olla luottamuksesi arvoisia.

3 syytä valita Älvsbytalo

  • Palvelevat, ammattitaitoiset myyjät
  • Selkeä ja nopea rakennusprosessi
  • Maksu vasta kun talo on valmis


Tutustu talomalleihin ja hintoihin >

Jaa tarina

Tilaa talokuvasto