Siirry sisältöön

Koti on paikka rauhoittua

 

Kun Martti Lantto myi edellistä kotiaan, se meni kaupaksi niin nopeasti, että uuden kodin hankinnan kanssa tuli kiire. Älvsbytalolla uuden kodin saaminen kesti tasan 10 viikkoa, joten ratkaisu oli helppo tehdä. Matti valitsi kodikseen Älvsbytalon suurimman yksikerroksisen talopaketin.

Älvsbytalossa Marttia miellyttää se, että talopaketti tarjoaa paljon mahdollisuuksia muokata kotinsa juuri sellaiseksi kuin haluaa.

– Talosta voi tehdä mieleisensä valitsemalla esimerkiksi oman makunsa mukaiset pinnat, Martti toteaa.  Monet muutkin Älvsbytalon ratkaisut ovat hänen mielestään toimivia: hyvät ikkunat, laadukkaat kodinkoneet ja  korkealaatuiset rakennusmateriaalit.

 

Helppoa ja huoltovapaata

Edellisessä talossa oli iso puukeskuslämmityskattila. Nyt Martti on saanut totutella Älvsbytalon helppouteen ja huoltovapauteen – uuden talon ylläpitäminen on vaivatonta.

Martti tasapainottaa mielellään hektistä työelämää luonnossa liikkuen ja rauhallisilla koti-illoilla. Hänen lempipaikakseen uudessa kodissa on muodostunut olohuoneen lukunurkkaus. Lämpöinen takkatuli, hyvä asento sohvalla tai pehmeässä nojatuolissa, mielentilaan sopivaa musiikkia netin suoratoistopalvelusta ja uutta tietoa tarjoava kiinnostava kirja – siinä rentouttavan illan ainekset! 

Kätevä tapa rakentaa uusi koti

Martti on jo aiemmin rakentanut omakotitalon ja remontoinutkin useita, joten rakentaminen on hänelle tuttua. Tällä kertaa oma rooli jäi aiempaa vähäisemmäksi.

– Kävin kyllä rakennustyömaalla joka päivä. Oli kiva huomata, että rakennusporukka oli aina hyvin tilanteen tasalla.

Martin mielestä Älvsbytalo sopii monentyyppisille ihmisille.

– Älvsbytalon rakentaminen ei vaadi niin paljon omaa tekemistä, läsnäoloa tai aikaa kuin joku toinen taloprojekti, joten se sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen. Älvsbytalo on kätevä tapa rakentaa uusi koti. Voisin suositella Älvsbytaloa esimerkiksi nuorille perheille.

Tilaa talokuvasto