Siirry sisältöön

Mustikansinisen kodin Joulu


Tässä kodissa käsillä on yksi vuoden parhaista hetkistä, kun mustikansininen uusi koti koristellaan jouluun. Kodin joulutunnelma syntyy kynttilöistä, glögistä ja kuusen tuoksusta. Joulusiivoukset on tehty ja nyt saa keskittyä tunnelmoimiseen.


Keittiössä valmistellaan joulun jälkiruokakattausta, johon kuuluu höyryävän glögin lisäksi joulun mausteilla rikastettu suklaakakku. Tämän kodin keittiöön on valittu vaaleat kaapistot Älvsbytalon perusmallistosta. Vaalea kokonaisuus saa ryhtinsä tummasta välitilan laatoituksesta ja laminaattitasosta. Pitkällä pöytätasolla riittää hyvin tilaa leipomiselle ja kaapistoja riittää isommallekin astiakokoelmalle. Mustikansininen teema jatkuu myös kodin sisustuksessa. Tänään ruokapöytää peittaa juhlan kunniaksi pellavaliina!

Olohuoneeseen valittiin vaaleat pintamateriaalit, joihin on helppo yhdistellä eri sävyjä inspiraation mukaan. Nyt kodin ovat vallanneet pehmeät materiaalit ja lämpimät talven sävyt. Kodikkaat ruutuikkunat tuovat sisään paljon valoa talvellakin. Hämärän laskeutuessa sytytetään kynttilät ja istutaan nauttimaan joulun tunnelmasta höyryävän kuuman glögilasin kera.

Makuuhuoneeseen pedattiin juhlava tumma petaus, joka näyttää hyvältä samansävyistä tapettia vasten. Älvsbytalon koteihin voi halutessaan valita persoonalliset tapetit, joilla kodista saa ihan omannäköisen. Tänä jouluna nautitaan aamukahvi sängyssä hyvän kirjan kanssa. Makuuhuoneessa on juuri sopivan kokoinen kolo myös nuorimmaisen sängylle.

Yksi joulun lempihetkistä on, kun kynttilät on sytytetty ja  jalkaan saa pukea uudet villasukat.
Nyt on aika avata ensimmäinen sivu paketista paljastuneesta kirjasta.
Ei ole kiire minnekään!

Tilaa talokuvasto