Siirry sisältöön

Teksti: Marianne Vangsøy

Kuvat: Inviso

SISUSTA

Näin teet keittiöstäsi persoonallisen


Kodin keskipiste on paikka, jonne perhe kokoontuu laittamaan ruokaa, ruokailemaan ja juttelemaan. Suurin osa yhteisestä arjesta vietetään siellä. Haluatko antaa uuden Älvsbytalosi keittiölle persoonallisen ilmeen? Tästä artikkelista löydät inspiraatiota ja hyviä vinkkejä.

Trendit


Keittiö on trenditutkijoiden mukaan uusi olohuone. Keittiössä näkyy uusi elämäntapamme ja uudet tottumuksemme: laitamme entistä useammin yhdessä ruokaa, ruokailemme ja seurustelemme kotona perheen ja ystävien kanssa. Keittiö on paikka, jonka halutaan kertovan itsestä ja jossa nautitaan arjesta yhdessä.

Älvsbytalo haluaa auttaa sinua toteuttamaan keittiöunelmasi. Tarjoamme uuteen taloosi runsaasti vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia luoda persoonallinen ilme keittiöllesi.

 
Katso lisävalinnat täältä

Valoisassa keittiössä on mukava puuhailla. Kuvan keittiö on Astridissa, mutta saman miellyttävän valaistuksen saa muihinkin talomalleihimme.

Erikoissuunniteltu keittiö


Älvsbytalo toimittaa keittiösi täysin valmiina. Keittiökalusteet, kaikki kodinkoneet ja välitilan levyt sisältyvät kokonaishintaan.

– Olemme todella ylpeitä ainutlaatuisesta vakioratkaisustamme keittiöön. Se on suunniteltu varta vasten asiakkaidemme tarpeita ajatellen, sanoo Jens Sundström, joka työskentelee Älvsbyhusin teknisenä johtajana Ruotsissa.

Sundström kertoo, että Älvsbytalo on suunnitellut ja kehittänyt oman keittiön, joka on moderni, erittäin tasokas, vankkaa laatua ja upeasti viimeistelty.

Keittiö rakennetaan tehtaalla aivan alusta lähtien. Kaappien ovet ja laatikot varustetaan saksalaisen Blumin toimittamilla vankoilla, laadukkailla heloilla ja vaimentimilla. 


Avoin ratkaisu


– Kun kehitimme uusia talomallejamme, huomasimme, että asiakkaamme halusivat yhä useammin avoimen ratkaisun keittiön ja olohuoneen välille, Sundström kertoo.

Monet asiakkaat halusivat hänen mukaansa avata keittiötä vieläkin enemmän. Älvsbytalo tarjoaakin siksi kekseliään ratkaisun, jossa keittiö saadaan näyttämään avoimemmalta ja houkuttelevammalta jääkaappia ja pakastinta siirtämällä.


Suosittu keittiösaareke 


Erittäin suosittu lisävalinta on keittiösaareke. Keittiökalusteisiin kuuluva saareke tarjoaa perheelle uuden kokoontumispaikan, jossa niin isot kuin pienetkin voivat osallistua ruoanlaittoon.

Keittiösaareke toimitetaan irrallisena yhdessä talon kanssa, eikä sen paikkaa ole määritelty ennalta. Kalusteiden asennuksen jälkeen voit siis itse kokeilla ja päättää, mihin sijoitat saarekkeen.

Miellyttävä valaistus


Sundström korostaa hyvän valaistuksen merkitystä keittiössä. Perinteisten hehkulamppujen poistuttua käytöstä Älvsbytalo on kehittänyt ympäristöä säästäviin LED-lamppuihin perustuvia toimivia ratkaisuja. LED-lamput kuluttavat huomattavasti vähemmän sähköä, kestävät pitkään ja tuottavat vain vähän lämpöä. Lisäksi niiden valo on miellyttävä.

– Olemme huomanneet, että keittiön hyvä valaistus on asiakkaillemme tärkeä. Haluamme siksi toimittaa kunnon valaistuksen talon mukana, jotta asiakkaiden ei tarvitse etsiä sellaista myöhemmin, Sundström sanoo.

Älvsbytalo toimittaa nyt kaikkiin uusiin taloihinsa kattoon tarkoitetut LED-kohdevalot, yläkaappien alapuolelle tarkoitetut LED-valaisimet ja ikkunan karmiin tarkoitetut LED-valot, Sundström kertoo. Lamput ovat himmennettäviä, joten keittiön valaistuksesta tulee erittäin miellyttävä. 

Suunnittele itse


Keittiövalitsimella voit suunnitella itse talosi keittiön. Unelmakeittiö syntyy automaattisen piirrosohjelman avulla.

Haluatko lisäikkunan tai keittiösaarekkeen? Välitilaan saattaisi sopia jonkin muun värinen levy. Entäpä teräksiset kodinkoneet? Lisää ja poista mielesi mukaan, kunnes olet tyytyväinen. Näin pääset näkemään tuloksen ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Suunnittele oma keittiösi

Tilaa talokuvasto