Siirry sisältöön

Millä viikolla sinä haluat uuden talosi olevan valmis? Älvsbytalolla se onnistuu!

Pariisilaiset tilasivat talon keskelle kauneinta ruskaa.


Pariisilaiset Isabella ja Jean Grandsart saapuivat vastavalmistuneeseen Älvsbytaloonsa keskelle Inarin kauneinta ruskaa – juuri kuten olivat itse toivoneet. 
Heidän suloinen Siiriinsä rakentui tilauksesta muuttovalmiiksi täysin etänä, ilman isäntäväen ainuttakaan Suomen visiittiä.

Tervetuloa uuteen taloonne, Isabella ja Jean!

Älvsbytalomyyjä Ahti Nalli ilahdutti talon omistajia ranskankielisellä tervetulotoivotuksella, ja sai iloisesti yllättyneeltä Isabella-rouvalta vastalahjaksi punastuttavan poskisuudelman. – Ihan varmasti olen ainut Älvsbytalomyyjä, joka on saanut pariisilaisrouvalta poskipusun, hän kertoo selvästi ylpeänä.

Pientä ylpeyttä on syytä tuntea koko rakennusprojektin sujumisesta, täysin etänä ja ilman isäntäväen osallistumista.

Grandsartit valitsivat – Älvsbytalon suosituksesta – vastaavaksi mestarikseen kokeneen luottomiehen, jonka he valtuuttivat hoitamaan asioita puolestaan.

– Tällaisessa etärakentamisessa vastaavan mestarin rooli onkin äärimmäisen tärkeä, painottaa Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Torvinen.

Samana päivänä isäntäväen kanssa talon näkivät myös kymmenet muut ihmiset, jotka saapuivat taloesittelyyn aina Pirkanmaata myöten. Kuten tuttua, pikkutalo Siiri sai kiitosta erityisesti hämmästyttävän toimivista tiloistaan.

Oma tupa, oma lupa. Myös pariisilaisilla.

Grandsartit eivät rakennuttaneet Inariin sattumalta, vaan heidän poikansa asuu ja työskentelee siellä. Pojan perheen talo on rakenteilla Isabellan ja Jeanin naapuriin.

Nyt vanhempien oma tukikohta on valmiina Lapin vierailuja varten. Käynnit rajoittuvat vielä lomiin, koska he ovat molemmat edelleen työelämässä.

Upouusi Siiri sijaitsee hienolla tontilla Inarijärven rantamaisemissa, joten haluttaessa talolle riittää varmasti kysyntää myös vuokramarkkinoilla.

Älvsbytalomyyjä Ahti Nallin (kesk.) ranskankieliset tervehdyssanat ilahduttivat Pariisista saapuneita Isabella ja Jean Grandsartia.

Miten etärakentaminen on mahdollista?

– Ei se varmasti kaikilla olekaan, toteaa myyntijohtaja Petri Torvinen.

Älvsbytalon saa aidosti muuttovalmiina ja rakennuttamiseen tarvitaan vain yksi sopimus. – Erillisiä urakoita olisi matkojen päästä mahdottomuus hallita, painottaa Torvinen.

– Normaalistihan rakennuttaminen vaatii valtavasti suunnittelua ja työmaalla käyntiä. Meillä taas tietää mitä saa: toimivan talon nopeasti ja kustannustehokkaasti, avaimet käteen. Eikä asiakas maksa talostaan euroakaan ennen kuin se on valmis.

Lapissa myös välimatkat ovat haaste, saati sitten Pariisista katsottuna. Kun lähimpään rautakauppaan on matkaa satoja kilometrejä, on homman syytä olla hyvin suunniteltu ja projektin pitää rullata jouhevasti.

Saunaan vaikka muuttopäivän iltana.

Vaikka Grandsartit näkivät oman talonsa ensimmäistä kertaa vasta valmiina, saivat he rakennusaikana paljon kuvia ja videoita nähtäväkseen, sekä pojaltaan että Älvsbytalolta. Älvsbytalomyyjä Ahti Nalli ennätti myös toimittaa ostajille monenmoisia mittoja, aina jäteastian tilavuutta myöten.

Huonekaluja Isabella ja Jean olivat tilanneet jo ennalta. Muuttopäivänä talossa oli vuode, ja muuta sisustusta heillä on tarkoitus viimeistellä ruskalomansa aikana.

– Saunan voi napsauttaa lämpimäksi vaikka heti ja jääkaapin viilenemään. Kaikki on talon puolesta valmista, kehaisee myyjä Ahti Nalli.

Tyytyväiset Jean ja Isabella Grandsart toivottavat Älvsbytalon miehet puolestaan tervetulleiksi kotiinsa Pariisiin.


Älvsbytalo on Lapissa markkinajohtaja. Miksi näin?

– Tyytyväiset asiakkaat ovat tärkein myyntivalttimme, toteaa Torvinen. – Rakentaminen sujuu suunnitellusti ja talot ovat teknisesti toimivia. Paksut seinät pitävät lämpöhukan minimissä, mikä on erityisesti näissä oloissa keskeisen tärkeää, hän kertoo.

Kaikki uudet Älvsbytalot noudattavat vuonna 2021 kiristyviä rakennusnormeja jo nyt.

Tilaa talokuvasto