Siirry sisältöön

Perheonni asuu Älvsbytalossa

 

Suomussalmella asustaa onnellinen perhe. Muuttovalmis Älvsbytalo valmistui ennätysajassa kaikkien toiveiden mukaisesti, eikä rakennusprojekti nakertanut  perheonnea.

Aleksandra Juntusella on uuden kodin luovutuspäivänä hymy herkässä, eikä syyttä. Tuliterä Älvsbytalo ylitti kaikki ensirakentajan odotukset. Talo valmistui ennätysajassa: alle neljässä kuukaudessa tilauksesta muuttovalmiiksi kodiksi. Älvsbytalon timpurit rakentavat vielä yläkerran valmiiksi ennen muuttoa. Kaikki muu onkin jo kunnossa.

Koti kainuun sydämessä

Juntusten uusi koti sijaitsee Suomussalmella keskellä Kainuun kauniita vaaramaisemia.

- Tämä on meidän ensimmäinen oma rakennusprojektimme, joten alkuun ajatus rakentajaksi ryhtymisestä hieman hirvitti. Mutta kaikki sujui täydellisesti, ja yhtäkkiä olikin valmis talo tontilla. Me emme tehneet itse mitään muuta kuin nautimme taitavien timpurien työn tuloksista, kertoo vanhan omakotitalon omistajasta rakentajaksi ryhtynyt Aleksandra Juntunen.

Rakentamisen kimmokkeena oli tontti kauniiden vaaramaisemien äärellä.

- Halusimme lisää omaa rauhaa ja enemmän tilaa tontille. Älvsbytalon puolitoistakerroksinen Tuulikki täytti kaikki asettamamme kriteerit ja vieläpä sopivaan hintaan.

Aleksandralle on tärkeää keittiön koko ja malli. Lisäksi hän odottaa jo sadonkorjuuaikaa: omalta maalta on tarkoitus poimia ainakin perunat, mansikat ja vihannekset.

 

Remontoinnin hinnalla voit rakentaa uutta

Älvsbytalon edullinen ja pitävä hinta oli merkittävä valintakriteeri.

- Halusimme kodin, joka on juuri meidän näköisemme ja täydensimme peruspakettia useilla lisävalinnoilla, kuten yläkerran erkkerillä, parvekkeella ja autotallilla. Lisävalinnoista huolimatta hinta pysyi todella maltillisena, Aleksandra pohtii.

- Uuden rakentaminen tulee lopulta edullisemmaksi kuin vanhan ostaminen ja jatkuva remontointi, hän jatkaa. 

 

Täydellistä!

Juntusen perhe odottaa uuden kodin tuoksua ja viehätystä. Aleksandra miettii jo kippojen ja kuppien paikkoja keittiössä. Lapset ovat innoissaan omista huoneistaan.

- Rakennusprojekti oli niin helppo: kaikki sujui täydellisesti alusta loppuun. Myyjä auttoi ja palveli kaikissa mahdollisissa kysymyksissä. Taitavat timpurit neuvoivat meidän omissa lisätoiveissamme.

- Meille jäi ihailun ilo ja muuttaminen uudelta tuoksuvaan kotiimme, Aleksandra hehkuttaa.

Tilaa talokuvasto