Siirry sisältöön
Teksti: Asiantuntijana talomyyjä Kati Paunila

Rakennuta talosi muuttovalmiiksi ilman ennakkomaksuja.

Muuttovalmis talopaketti on käytännöllinen ja nopea tapa rakennuttaa uusi koti tai vapaa-ajan asunto. Kun suunnittelet talopaketin ostamista, kiinnitä huomiota kokonaishintaan sekä maksuehtoihin: mitä hintaan kuuluu ja milloin talon maksat.

Älvsbytalo on turvallinen talopaketti: ei ennakkomaksuja, ei riskejä

Jo vuosikymmeniä Suomessa toiminut Älvsbytalo on turvallinen valinta. Maksuehtomme ovat ainutlaatuiset Suomessa, sillä meillä et maksa lainkaan ennakkomaksuja.

Maksat talosi vasta kun se on lopputarkastettu ja muuttovalmis. Toisin sanoen rahoitamme uuden kotisi koko rakentamisvaiheen ajan – merkittävä etu pankkien kanssa asioidessasi: sinulla on mahdollisen lainasi vakuudeksi valmis talo, eikä rakennusajalta kerry päällekkäisiä asumiskustannuksia. Tämä on mahdollista, koska Älvsbytalo on vakaa ja vakavarainen yhtiö. Meiltä saat myös hintatakuun: sovittu hinta on voimassa vuoden talotilauksesta.

Et jää yksin myöskään talosi valmistumisen jälkeen. Kattavien tuki- ja huoltopalveluidemme lisäksi toimitukseemme kuuluu kahden vuoden urakkatakuu, talovakuutus vuodeksi ja lakisääteinen 10 vuoden vastuu rakennevirheistä.

Käytä myyjiemme ammattitaito hyväksesi

Meille on tärkeää, että saat tarvitsemasi tiedon ja uusia ideoita päätöstesi pohjaksi. Kun suunnittelet Älvsbytalon rakennuttamista, käytä meidän kokeneiden myyjien ammattitaito hyväksesi.

Kerro toiveistasi ja tarpeistasi – se todella kannattaa. Yli 150 lisävalinnan avulla sinulla on mahdollisuus luoda talostasi persoonallinen koti.

Turvallinen talokauppa

  • Ei ennakkomaksuja, maksu vasta valmiina
  • Vuoden hintatakuu talotilauksesta
  • Kattavat tuki- ja huoltopalvelut

 

Tutustu talomalleihin >

Samalla näet myös talopakettien hinnat omalle rakennuspaikkakunnallesi.

Jaa tarina

Tilaa talokuvasto