Siirry sisältöön

Rakentajan blogi: Myyjällä on iso merkitys


27.3.2020

Tontillani alkaa nyt olla kaikki valmiina: perustukset odottavat talotoimitusta. Talon toimituspäivä on sovittu ja nosturi tilattuna. Älvsbytaloani rakennetaankin jo parhaillaan Kauhajoen tehtaalla. Hyvä minä, hyvä Älvsbytalomyyjä Marja Lindqvist. Olemme tehotyttöjä!

Tontilla kaikki hyvin. Seuraavaksi talo tuodaan valmiina tilaelementteinä tehtaalta ja se pystytetään.

Älvsbytalomyyjä Marja Lindqvist on mielestäni nainen paikallaan. Kaikki on sujunut tosi hyvin.

Marjaan voi luottaa

Voin sanoa, että yhteistyömme Marjan Lindqvistin kanssa on toiminut tosi hyvin. Hänellä on pitkä kokemus (varmistin, 17 vuotta!) Älvsbytalojen parissa. Useimpiin kysymyksiini olen saanut vastauksen välittömästi ja loppuihin heti, kun Marja on ensin ottanut asioista selvää. Arvostan sitä, että asioita ei arvailla, vaan ne tiedetään.

Näyttelytalo on tavallinen talo

Tällä viikolla osallistuimme yhdessä Marja Lindqvsitin kanssa (molemmat omista kodeistamme) Vihdin kunnan järjestämään webinaariin, jossa käytiin läpi kesäkuulle suunnitellun Kotinäyttelyn asioita www.kotinayttely.fi On mukava tunne, että toinen on langoilla samaan aikaan.

Minulla on itselläni sellainen tyyli, että asioita tehdään mieluummin puoli askelta edellä kuin viime tingassa. Ilokseni olemme tässä asiassa Marjan kanssa saman rytmisiä. Hänen kanssaan on hyvä fiilis ja turvallista toimia. Näyttelyalueelle rakentaminen ei sinänsä vaikuta talon rakentamiseen; se on ihan samanlaista kuin muutoinkin olisi vastaavalle tontille.

Luvassa Tuiskua

No myönnetään, pikkuisen näyttely pistää minuunkin lisävipinää. Älvsbytalo on jo valmiiksi ulkopuolelta suojamaalattu, eikä talon ulkomaalauksella olisi kiirettä. Pian kuitenkin näet, miten kauniin Tuisku-sävyn olen suloisen Siiri-talomallini maaliksi valinnut, sillä olen suunnitellut pitäväni keväällä maalauslomaa.

Sitä ennen tulossa on vielä hyvinkin vauhdikasta juttua Älvsbytalon pystytyksestä ja viimeistelystä muuttovalmiiksi. Talo kun on valmis jo noin kuukauden kuluttua pystytyksestä.

Nähdään taas!

-Marjo

 

Kuvaterveisiä Kauhajoelta! Taloani rakennetaan jo tehtaalla.

Tilaa talokuvasto