Siirry sisältöön
Teksti: Asiantuntijana talomyyjä Tanja Wahlstén​

Sisältääkö talopakettisi vakioperustukset ja rahdin? Meillä sisältää!

Vertailu kannattaa, sillä muuttovalmiiden talopakettien toimitussisällöissä voi olla suuria eroja. Älvsbytalolla tiedät aina täsmälleen, mitä olet ostamassa, ja mitä se sinulle maksaa. Lisäksi tiedät jo talon tilatessasi, koska voit muuttaa uuteen kotiisi.

Vertaa toimitussisältöjen lisäksi myös kokonaishintaa

Älvsbytalon erinomainen hinta-laatusuhde perustuu vuosikymmenten työhön: jatkuvaan tuotekehitykseen, huolelliseen suunnitteluun sekä hallittuun tuotanto- ja asennusprosessiin. Siksi voimme rakentaa talosi kustannustehokkaasti vain muutamassa kuukaudessa – samalla varmistamme, että pysyt jatkuvasti ajan tasalla kaikista rakentamisen vaiheista.

Perustukset ovat tärkeä osa kokonaisuutta

Muuttovalmiin Älvsbytalon hintaan kuuluu talopaketin lisäksi aina vakioperustus ja rahti.

Jotta asumisellasi olisi vankka, terveellinen ja turvallinen perusta, pystytämme Älvsbytalon aina tuulettuvan alapohjan päälle tonttisi vaatimusten mukaisesti.

Asennamme perustukset aina vakaalle, routimattomalle maaperälle – sinun ei tarvitse huolehtia perustusten asettumisesta eikä valun halkeilemisesta sääolojen tai jäisen maan takia. Lisäksi alapohjaan asennettuihin vesiputkiin ja viemäröinteihin pääsee tarvittaessa helposti käsiksi.

Älvsbytalon rakennuttaminen on vaivatonta ja nopeaa. Saat talosi tai vapaa-ajankotisi muuttovalmiina – halutessasi maatöineen. Ja tiedät hinnankin tarkalleen etukäteen, mutta et maksa lainkaan etumaksua!

Älvsbytalon perustus

  • Vakioperustus kuuluu talon hintaan
  • Tuulettuva alapohja, ns. rossipohja
  • Halutessasi myös laajennettu maatyöurakointi


Millainen on sinun uusi kotisi?

Tutustu talomalleihin ja hintoihin >

Jaa tarina

Tilaa talokuvasto