Siirry sisältöön
Teksti: Asiantuntijana talomyyjä Timo Kangaskorte

Suomessa valmistettu talopaketti on turvallinen valinta – miksi?

Muuttovalmis talopaketti on yhä suositumpi tapa rakennuttaa omakotitalo tai vapaa-ajan asunto. Älvsbytalot rakennetaan sisätiloissa Kauhajoen talotehtaalla mahdollisimman valmiiksi ja viimeistellään tontillasi.

Älvsbytalon muuttovalmiin talopaketin rakennuttaminen helppoa ja turvallista kenelle tahansa, vaikka ihan ilman aiempaa kokemusta rakentamisesta.

Kun valitset kohtuuhintaisen Älvsbytalon, saat laadukkaan ja nykyaikaisen, Suomessa rakennetun talon, jota ei tarvitse remontoida pitkään aikaan – toisin kuin käytetyn talon hankkiessasi.

Huolellisesti ja ekologisesti valmistettu

Älvsbytaloja on valmistettu Pohjanmaalla, Kauhajoen tehtaalla kuivissa sisätiloissa jo yli 15 vuotta. Valitsemalla Älvsbytalon suosit ja työllistät kotimaisia rakentamisen ammattilaisia.

Olemme hioneet suurelementtien suunnittelun ja valmistuksen huippuunsa, joten talosi valmistuu todella laadukkaasti. Rakennamme uuden Älvsbytalosi koosta riippuen 3–7 suuresta moduulielementistä. Yhteen elementtiin voi kuulua esimerkiksi kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna kaikkine rakenteineen ja kalusteineen.

Puurunkoinen Älvsbytalo on jo itsessään ympäristöystävällinen valinta. Yksi liian harvoin mainituista eduistamme on, että tontillesi ei rakennusvaiheessa juurikaan jää rakennusjätettä. Myöskään talotehtaalla emme synnytä turhaa hävikkiä, sillä kierrätämme ja käytämme suurimman osan jätteestä lämmitykseen.

Olet halutessasi tervetullut katsomaan talosi valmistumista tehtaallamme.

Perheyhtiössä asiakkaan etu on aina ykkönen

Älvsbytalo on perheyhtiö, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1944. Vertaansa vailla oleva valmistustapa synnytti yrityksen, josta kasvoi Pohjoismaiden johtava talovalmistaja.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti: esimerkiksi oma energiaseinärakenteemme Energy Wall on suunniteltu erityisesti Pohjolan olosuhteisiin sopivaksi – ja se täyttää kiristyvät rakennusmääräykset jo nyt. Tuomme myös talojen designiin jatkuvasti uusia, pohjoismaisen linjakkaita tuulia.

Meidän Älvsbytalomyyjien talonrakennusalan kokemus on käytössäsi tontin ja tarpeisiisi sopivan talomallin valinnasta alkaen. Lähtökohtana ovat aina sinun toiveesi. Kysy meiltä mitä tahansa talon rakennuttamiseen liittyvä.

3 hyvää syytä valita Älvsbytalo:

  • Valmistus Suomessa kotimaisin voimin
  • Huolellinen ja ekologinen valmistusprosessi
  • Pohjolan oloihin suunniteltu talotekniikka

Tutustu talomalleihin ja hintoihin >

Jaa tarina

Tilaa talokuvasto