Siirry sisältöön
Teksti: Asiantuntijana talomyyjä Susanna Olsson

Hyvin suunniteltu, toimiva koti.

Kun ryhdyt miettimään uutta taloa, on meidän myyjien tärkein tehtävä kuunnella: mitä haluat, mitä tarvitset. Mitkä ovat asumisen tarpeesi nyt, entä lähitulevaisuudessa? 20 erilaista talomalliamme ja yli 150 lisävalintaa antavat suunnitteluun mukavasti joustovaraa.

Älvsbytalojen design saa inspiraationsa skandinaavisesta linjakkuudesta: tilat ovat selkeitä, avaria ja valoisia. Voit tehdä omia valintojasi sekä talojen ulkoasuun että sisätiloihin – toiveidesi ja tonttisi mukaan.

Jos valitset 1,5-kerroksinen talon, yläkerran esivalmistellut tilat on mahdollista viimeistellä käyttöön heti tai myöhemmin, kun perheen tilantarve kasvaa, tai tilatoiveesi muutoin muuttuvat. Hyvä koti tarjoaa riittävät tilat yhdessäoloon, mutta myös yksityisyyttä ja tarvittaessa esimerkiksi työrauhaa.

Millainen perhe, sellainen keittiö

Kun talon koko on päätetty, on uuden kodin keittiö useimmilla yksi tärkeimmistä ratkaisuista. Haluatko avokeittiön eli tilavan keittiön ja olohuoneen yhdistelmän? Vai sittenkin perinteisemmän, erillisen keittiön, johon mahtuu kunnon ruokapöytä? Älvsbytalon monipuolisista vaihtoehdoista löydät mieleisesi ratkaisun.

Tehokas tilasuunnittelu säästää neliöitä

Tiesitkö jo tämän? Älvsbytalo on pohjoismainen perheyritys, jonka ydintavoitteena on, että mahdollisimman monilla on varaa omaan, hyvään taloon. Käytännössä tämä tarkoittaa sinulle paitsi edullisia hintoja ja ostajaystävällisiä kaupan ehtoja, myös talojen tehokasta tilasuunnittelua. Haluamme tarjota riittäviä, järkeviä tiloja ilman hukkaneliöitä. Tutustu talomalleihimme ja suunnitteluohjelmaamme – näet lopputuloksen ja hinnat heti ruudulta.

Modernia, toimivaa talotekniikkaa

Älvsbytalot ovat puurunkoisia, ekologisia ja energiatehokkaita talopaketteja, joita on myyty Pohjoismaissa jo yli 44 000. Talon energiapihistä lämmityksestä ja raikkaasta sisäilmasta huolehtii poistoilmapumppu. Meiltä saat talosi aina muuttovalmiina, ja talotehdas kantaa vastuun rakentamisen kokonaisuudesta.

  • Toimivaa tilasuunnittelua, ei hukkaneliöitä
  • Moderni, energiatehokas talotekniikka
  • Omilla valinnoillasi persoonallinen koti

Tutustu talopaketteihin ja hintoihin >

Lue Älvsbytalon ostaneiden omia kokemuksia >

Jaa tarina

Tilaa talokuvasto