Siirry sisältöön
Teksti: Asiantuntijana talomyyjä Petri Torvinen

Talopakettien vertailu voi säästää kymppitonneja.

Muuttovalmis omakotitalo tai vapaa-ajanasunto on useimmille se järkevin ratkaisu: vaivaton ja selkeä. Hinnoissa on kuitenkin valtavia eroja, jolloin myös säästöt voivat olla merkittäviä. Mitä kaikkea vertailussa kannattaa ottaa huomioon?

Kiinnitä huomiota toimitussisältöön

Talopaketin hinta on aina selkeä lähtökohta: mitä talo maksaa muuttovalmiina, omalle rakennuspaikkakunnalleni toimitettuna? Vertaile myös, mikä on kunkin talotoimittajan muuttovalmiin talopaketin toimitussisältö. Sisältyykö pakettiin esimerkiksi energiatehokas lämmitysratkaisu vakiona (Älvsbytalolla sisältyy). Energiaratkaisu on keskeinen myös talosi tulevien asumiskustannusten kannalta: mitä pienempi kulutus, sitä edullisempaa asumista. Ja varmista myös, että vakioperustukset ja rahti sisältyvät hintaan (Älvsbytalolla tämäkin asia on kunnossa.)

Turvallinen talokauppa

Talokaupassa ollaan aina niin isojen asioiden äärellä, että varmuus on valttia, kaikilta osin. Eri talotoimittajilla on erilaisia käytänteitä esimerkiksi maksuehtojen osalta. Älvsbytalon maksat vasta muuttovalmiina lopputarkastuksen jälkeen, ilman euronkaan ennakkomaksua. Tämä on alalla poikkeuksellista. Meiltä saat myös hintatakuun: hinta pysyy muuttumattoman vuoden ajan talotilauksestasi.

Perheyritykseltä perheille

Älvsbytalon hintakokonaisuus on markkinoiden kilpailukykyisin. Edulliset hintamme ja ehtomme perustuvat koko yrityksen ydinajatukseen: mahdollisimman monella tulee olla varaa omaan, hyvään taloon. Tämä tavoite ohjaa Älvsbytalon, pohjoismaisen perheyrityksen, kaikkea toimintaa. Suomen Älvsbytalot rakennetaan Pohjanmaalla, Kauhajoella, kotimaisin voimin.

Miten hinnat pystytään pitämään edullisina?

Älvsbytalon kohdalla tähän vaikuttaa muutama keskeinen asia. Ensinnäkin: olemme toimineet jo vuosikymmeniä ja volyymimme ovat valtavia. Meillä on oma saha ja ostamme rakennusmateriaalit suurina pohjoismaisina yhteisostoina – Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Näin hinnat pysyvät edullisina myös asiakkaille. Rakennustapamme on hioutunut todella tehokkaaksi ja turvalliseksi yli 44 000 talon tuomalla kokemuksella. Siinä on ehditty oppia monta asiaa, sinun eduksesi. Älvsbytalon ostajat ovat talotoimituksiinsa Suomen tyytyväisimpiä, ovat olleet jo koko 2000-luvun (RTS Rakennustutkimus Oy, 2021).

Vertaile

  • Hintoja ja hinnoittelun avoimuutta
  • Toimitussisältöjä
  • Tilaratkaisujen toimivuutta hyvään arkeen


Tutustu talopaketteihin ja hintoihin >

Jaa tarina

Tilaa talokuvasto