Siirry sisältöön

Täyttä elämää lapsiperheessä

Timo ja Regina Blom valitsivat kodikseen Älvsbytalon Katajattaren vuonna 2008. Yhdessä tasossa asuminen oli ehdoton edellytys rivitalossa kahden kerroksen väliä pienten lasten kanssa rampanneelle perheen äidille.

– Emme halunneet tuhlata omaa aikaamme ja energiaa rakennusurakkaan, joten Älvsbytalo oli meille helppo ja varma vaihtoehto, sanoo Regina. Katajattaren pohjaratkaisu ja tilavat huoneet palvelevat lapsiperheen arkea hyvin.

– Halusimme asua mukavasti ja laadukkaasti, toteaa Timo Blom, joka tietää, että kovallakaan rahalla ei välttämättä saa haluamaansa lopputulosta. Lisäksi rahaa piti jäädä myös nelihenkisen perheen muuhun elämiseen.

Blomit kehuvat erityisesti kotinsa alhaisia asumiskustannuksia: – Nykyiset 150m² ja kahden auton lämmitetyn autotallin energiakustannukset ovat pienemmät kuin aikaisemmassa rivitaloasunnossamme, he toteavat.

Älvsbytalon rakennustekniset ominaisuudet saavat nekin Blomeilta kehuja: – Tuulettuva alapohja sopii moneen paikkaan soraharjuunkin. Sanoisin, että Älvsbytalo on varma valinta kaikille, jotka haluavat helpon ja luotettavan taloratkaisun etukäteen tiedossa olevin kustannuksin.

Tilaa talokuvasto