Siirry sisältöön
Teksti: Asiantuntijana talomyyjä Petri Huhtanen

Yksilöllinen, muuttovalmis koti järkevästi toteutettuna.

Uuden omakotitalon suunnittelu on aina suuren pohdinnan paikka. Päätökset ja ratkaisut vaikuttavat elämäsi laatuun pitkään. Siksi tarjoamme yli 150 lisävalintaa, joiden avulla voit muokata uudesta talostasi juuri sinulle sopivan, yksilöllisen kodin.

Millaisen pohjaratkaisun haluat? Entä materiaalit ja värivalinnat? Ikkunoiden koot ja sijainnit? Älvsbytalossa voit tehdä lisävalintoja sekä talon ulkoasuun että sisätiloihin.

Tee ensin talon pohjaratkaisuun vaikuttavat päätökset

Talon pohjaratkaisuun tehtävät muutokset kannattaa suunnitella ensin, koska ne vaikuttavat rakennuslupahakemukseen.

Alustavan suunnitelman voit tehdä verkkosivuillamme olevan kätevän suunnitteluohjelman avulla. Näet heti miltä talosi näyttää ja mikä sen hinta on. Oma Älvsbytalomyyjäsi auttaa viimeistelemään suunnitelman ja laskelman kanssasi.

Perheiden tarpeet ovat erilaisia. Siksi useimmissa talomalleissamme voit vaikuttaa muun muassa makuuhuoneiden määrään. Esimerkiksi 1,5-kerroksisissa taloissamme voit viimeistellä esivalmistellun yläkerran heti käyttöön tai vasta sitten, kun tilantarve kasvaa.

Lisävalinnat muokkaavat talon ilmettä ja lisäävät asumismukavuutta:
tee esimerkiksi yläkerrasta upean valoisa kattoerkkerin avulla tai luo päätyparvekkeella viihtyisää ja suojaisaa ulkotilaa sekä maan tasolle että yläkertaan.

Tee loput lisävalinnat tilauksen yhteydessä

Millaiset ikkunat valitset? Tulisiko olohuoneeseen isommat ikkunat, makuuhuoneeseen koristeikkunat? Entä lattian väri ja tapetit? Valintojen helpottamiseksi saat meiltä luonnollisesti materiaalimallit! Keittiö on uuden kotisi sydän – millaiset kaapinovet ja kodinkoneet valitset sinne?

Me talomyyjät käymme kaikki lisävalinnat huolella läpi kanssasi. Kuuntelemme toiveitasi ja osaamme ehdottaa juuri sinun perheesi tarpeeseen sopivia ratkaisuja. Muista käyttää kokemuksemme ja ammattitaitomme hyväksesi. Se ei maksa mitään, mutta voi olla iso ilo.

  • Yli 150 lisävalintaa tuovat Älvsbytaloosi yksilöllisyyttä
  • Suunnitteluohjelmalla näet heti, miltä talosi näyttää ja paljonko se maksaa
  • Valitse perheellesi sopivat ratkaisut

Suunnittele oma kotisi >

Jaa tarina

Tilaa talokuvasto