Me rakennamme kodit muistoillesi – turvallisesti ja edullisesti

Älvsbytalossa on tilaa kasvaa ja asua. Valitse energiatehokas ja järkevä koti, jossa on hyvä luoda muistoja, sukupolvesta toiseen. Tavoitteemme on, että sinulla on varaa ja mahdollisuus omaan hyvään taloon. Turvallisin mielin.

Muuttovalmiit talopaketit jokaiselle tontille

Oletko valmis rakentamaan muistoja? Muuttovalmiit talopakettimme sopivat jokaiselle perheelle ja tontille – valitse sinulle sopivin! Energiatehokkaan ja edullisen Älvsbytalon rakennuttaminen ei vaadi sinulta omaa osaamista. Lähde liikkeelle ja toteuta talohaaveesi – me autamme.

Katso kaikki talopaketit  →

Aloita uuden kodin rakentaminen jo nyt!

Tiesitkö? Voit aloittaa oman kodin suunnittelun jo verkossa Älvsbytalon suunnitteluohjelmalla. Voit muokata valitsemaasi talomallia niin sisältä kuin ulkoa yli 150 lisävalinnan avulla. Valinnat ja hinnat näet suoraan ruudulta. Voit myös lähettää valmiin suunnitelman helposti omalle Älvsbytalomyyjällesi suoraan ohjelman kautta – ilman sitoumuksia! 

Suunnitteluohjelmaan  →

Edullinen rakentaa ja asua

Energiatehokkuus on kaiken rakentamisen A ja O, oli kyse sitten perheen kodista tai vapaa-ajan asunnosta. Siksi Älvsbytalossa on aina vakiona poistoilmalämpöpumppu eli PILP. Älykäs järjestelmä hoitaa talossa sekä lämmityksen, lämmön talteenoton, käyttöveden lämmityksen että ilmanvaihdon. Älvsbytalon sisäilma on aina puhdasta ja raikasta.

PILP-lämmitysjärjestelmä  →

Älvsbytaloissa on oma, ainutlaatuinen Energy Wall -energiaseinärakenne, joka vastaa yhä tiukentuviin energiatehokkuuden vaateisiin. Rakenne varmistaa, että saat terveen ja terveellisen talon, jonka ulkoseinät ovat kenties markkinoiden kehittyneimmät ja moderneimmat.

Energy Wall  →


Elämää Älvsbytalossa

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen