Siirry sisältöön

Miksi Älvsbytalo?

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 44 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Vähintään 12 järkisyytä rakentaa Älvsbytalo

 1. Tyytyväisimmät asukkaat – meillä on 2000-luvun paras tyytyväisyys talotoimituksiin *)
 2. Hyvin suunniteltu ja toimiva koti tai vapaa-ajan asunto
 3. Energiatehokas ja ekologinen puutalo
 4. Nopea ja hallittu rakennusprosessi
 5. Maksuehtomme ovat Suomen parhaat: ei lainkaan ennakkomaksuja
 6. Vakioperustukset ja rahti kuuluvat hintaan
 7. Loistava hinta-laatusuhde
 8. Persoonallinen koti yli 150 lisävalinnalla
 9. Erinomainen sisäilman laatu
 10. Muuttovalmis sovittuna päivänä
 11. Edulliset asumiskustannukset
 12. Älvsbytalot valmistetaan Suomessa, Kauhajoella

*) Rakennustutkimus RTS Oy (2021)


Tilaa ilmainen talokuvasto 

Onko sinulla kysyttävää? Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä.

Pakollinen tieto
Lisää sähköpostiosoite
Pakollinen tieto
Tilaa talokuvasto