Siirry sisältöön

Fiksu ympäristövalinta


Meidän filosofiamme mukaan ihmisten tulee voida asua laadukkaassa omakotitalossa ja heillä tulee silti jäädä rahaa muuhunkin elämiseen. Tämä oli ajatuksemme, kun Älvsbytalo aloitti toimintansa – ja näin me ajattelemme edelleen.

Meille on yhtä tärkeää voida toimittaa mahdollisimman ympäristöystävällinen talo. Tämä ajattelutapa ohjaa koko tuotantoa.

Valitsemme sopivat kuuset jo metsässä Älvsbytaloa varten. Kaiken käyttämämme puutavaran FSC®-sertifiointi takaa, että metsänhoito tehdään vastuullisesti, sekä ympäristön että yhteiskunnan ja talouden kannalta.

Jokainen runko mitataan omalla sahallamme, niin että siitä saadaan paras mahdollinen hyöty. Valmiiksi sahatut lankut ja laudat lajitellaan ja pakataan. Kaikki hävikki, kuten hake ja lastut käytetään lämpötuotannossa. Se on hyvä tapa hankkiutua eroon ylijäämämateriaalista ja myös hyväksi ympäristölle.

Parasta mahdollista laatua elementtituotannon kautta

Älvsbytalot ovat niin kutsuttuja tilaelementtitaloja. Tämä tarkoittaa sitä, että talosi rakennetaan isoina elementteinä yhdessä tuotantolaitoksistamme. Kaikki, mitä voidaan rakentaa valmiiksi tuotantolaitoksessa, rakennetaan siellä, esimerkiksi seinät, katto ja alapohja. Sähkökalusteet ja LVI-varusteet asennetaan tehtaillamme. Myös kylpyhuoneet ja kodinhoitohuoneet on viimeistelty lattia- ja seinäpäällysteillä, sisäkatoilla sekä saniteettikalusteilla. Kun talo on pystytetty, on tekemättä vain tapetointi ja laminaattilattioiden asennus muihin huoneisiin, ja sen tekevät meidän rakennusmiehemme. Näin talon laatu on paras mahdollinen.

Työ tehdään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa tehokkailla ja rutinoiduilla menetelmillä. Jokainen työvaihe on tehty tuhansia kertoja, ja kaikki tietävät tarkalleen, mitä heidän pitää tehdä. Moduulit kuljetetaan sen jälkeen työmaalle erikoiskalustolla.

Yksi markkinoiden alhaisimmista energiakuluista

Koska taloissamme on kunnon eristys, samalla kun me huolehdimme toimivasta ilmanvaihdosta, energiakustannukset pysyvät alhaisina. Tämä on hyvä sekä ympäristön että lompakon kannalta.

Kaikki talomme on varusteltu energiatehokkailla ikkunoilla, mikä tarkoittaa alhaisia lämmityskuluja. Se minimoi lisäksi epämukavan kylmän ilman virtauksen ja säteilyn ikkunoista talviaikaan. Lämmityskuluja saadaan alhaisemmiksi poistoilmapumpun ja vesikiertoisten pattereiden avulla, mikä säästää myös ympäristöä.

Älvsbytalo ei hukkaa energiaa. Lue lisää!

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme 

Tilaa talokuvasto