Siirry sisältöön

Miksi muuttovalmis talo?


Mikä menetelmä sinun mielestäsi on tehokkain ja takaa parhaan laadun? Se, että talo rakennetaan osa osalta ulkona, vaihtelevissa sääoloissa, vai se, että se rakennetaan sisätiloissa, kuivassa ja lämpimässä tehtaassa, missä tuotanto etenee hallitusti?

Vastaus on selvä! Me olemme pitäneet kiinni toiminta-ajatuksestamme jo vuodesta 1960. Me rakennamme ja myymme kunnon taloja hinnoilla, joiden ansiosta ihmisillä on varaa asua hyvin ja käyttää rahaa muuhunkin kuin asumiseen. Jos siis vertailet talovalmistajia, katsopa Älvsbytalon talomalleja.

Meidän tehtaamme ovat Euroopan tehokkaimpien joukossa. Nykyaikainen tuotantotekniikka ja kuljetusjärjestelmä sekä koko valmistusketjun hallinta metsän raakatavarasta valmiiksi taloksi asti tekevät meistä hyvin kilpailukykyisiä. Me emme rakenna vain taloa, vaan myös sisustuksen osia omissa tehtaissamme. Kustannusajattelu on mukana kaikissa toiminnoissamme.

Rakennusmenetelmämme tuottaa laatua

Älvsbytalon korkeaan ja tasaiseen laatuun sekä meidän vertailukelpoisuuteemme muiden talovalmistajien kanssa vaikuttavat pääasiassa kaksi tekijää. Ensimmäinen on se, että valmistus tapahtuu sisätiloissa, säältä suojassa.

Toinen on se, että meidän työntekijämme ovat talojemme asiantuntijoita. Työ tehdään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa tehokkailla ja rutinoiduilla menetelmillä. Jokainen työvaihe on tehty tuhansia kertoja, ja kaikki tietävät tarkalleen, mitä he ovat tekemässä.

Lyhyt pystytysaika

Kun moduulit saapuvat työmaalle, ne saadaan paikoilleen ja säältä suojaan vain muutamassa tunnissa. Tämä selittää omalta osaltaan talojemme korkean laadun.

Tilaa ilmainen talokuvastomme > 

Tilaa talokuvasto