Siirry sisältöön

Tukevalla pohjalla


Perustukset ovat koko talohankkeesi perusta. Kaikki Älvsbytalot pystytetään erikoisvalmisteisen tuulettuvan alapohjan päälle. Tuulettuva alapohja eli rossipohja on tukeva perustus, jonka ansiosta suurin osa talon teknisistä ratkaisuista ja rakenteista on ulottuvillasi ilman suuria toimenpiteitä. Talon hintaan kuuluu tietysti vakioperustus toimituksineen ja asennuksineen.

Perustus on valmistettu juuri sinun Älvsbytalollesi ja sinun tontillasi vallitsevat edellytykset huomioiden. Perustus asennetaan vakaalle, routimattomalle maaperälle, eikä sinun tarvitse huolehtia sen asettumisesta eikä valun halkeilemisesta sääolojen tai jäisen maan takia.

Tuulettuva alapohja tarjoaa monia etuja. Se on muun muassa helposti saavutettavissa tarkastuksia varten, ja sekä tulovesiputket että viemäriliitännät ovat helposti ulottuvilla siltä varalta, että putkissa tapahtuu vuoto tai tukos. Jos haluat tehdä talossasi muutostöitä, asennuksia on helppo muuttaa tai täydentää.

Koska Älvsbytalosi on hyvin tiivis ja tehokkaasti eristetty, tuulettuvassa alapohjassa on eristys, joka suojaa perustusta maasta nousevalta kosteudelta.

Helppo korjata ja laajentaa

Koska putkistot ja sähkövedot ovat helposti ulottuvilla, tuulettuva alapohja on huomattavasti näppärämpi ja edullisempi vaihtoehto kuin laattaperustus.

Suoja maaperän radonia vastaan

Tuulettuvassa alapohjassa on paitsi eristys maata vasten myös tiivistetyt putkien läpiviennit. Eristyksen alapuolinen kuivatuskerros on helppo tuulettaa, jos rakennat maaperälle, jossa radonpitoisuus on korkea.

Lisää mukavuutta

Tuulettuvan alapohjan ansiosta lattia on hiljaisempi askeleen alla. Myös eristys on tavanomaista parempi ja lattia lämpimämpi.

Rakennekosteuden riski pienenee

Tuulettuva alapohja pienentää rakennekosteuden riskiä. Perustukset ja rossipohja valmistetaan tehtaalla ja ne pysyvät koko ajan kuivina.

Tilaa ilmainen talokuvastomme > 

Tilaa talokuvasto