Hoppa till innehåll

Förverkligare av husdrömmar – byggarens trygga partner


Vi Älvsbytaloförsäljarna är proffs på boende och byggande. Vi kan och vill hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett egnahemshus eller en fritidsbostad. Du får värdefull information om husmodeller, tillval och husteknik av oss, men även om tomter, ansökan om bygglov, nödvändiga anslutningar, utförande av grundarbete samt övriga frågor relaterade till byggprocessen. Fråga även om byggarens egen höstförmån nu!

Sök din närmsta försäljare

12 skäl att välja Älvsbytalo

Ahti Nalli

Lappland

Jag har sålt hus från Älvsbytalo sedan 1984. Kundens förtroende och trygghet är viktigt i det här arbetet. Jag uppskattar att våra hus som planerats för de nordiska förhållandena tillverkas i Finland, Kauhajoki.

Bekanta dig och ta kontakt med Ahti

Dennis Rönn

Södra Österbotten │ Mellersta Österbotten │ Österbotten │
Mellersta Finland

Jag har fått hjälpa över tusen familjer i anskaffningen av ett nytt hem så med mig är det tryggt att bygga. Ett hus från Älvsbytalo är alltid personligt. Du kan modifiera ditt hus enligt egen smak med hjälp av över 150 tillvalsalternativ. 

Bekanta dig och ta kontakt med Dennis

Hannah Hoijar

Österbotten │ Södra Österbotten │ Satakunta

Jag vill vara värd ditt förtroende då du funderar på och beslutar dig för att låta bygga ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo som erbjuder många fördelar. Till exempel innebär våra unika betalningsvillkor bland annat att du betalar ditt hus först efter slutgranskningen.

Bekanta dig och ta kontakt med Hannah

Henri Lignell

Södra Karelen │ Norra Karelen │ Södra Savolax │ Kymmenedalen

Jag håller dig uppdaterad i husets alla byggskeden. Din nöjdhet är a och o. Invånarna i hus från Älvsbytalo är väldigt nöjda med sina hem och sina förmånliga boendekostnader.

Bekanta dig och ta kontakt med Henri

Juha Salonen

Nyland

Du har garanterat nytta av min kompetens under hela ditt husprojekt. Jag är byggmästare och har även behörighet som huvudprojektledare. En av Älvsbytalos styrkor är en snabb och kontrollerad byggprocess från produktion till montering.

Bekanta dig och ta kontakt med Juha

Kati Paunila

Birkaland │ Egentliga Tavastland │ Mellersta Finland │ Satakunta

Jag vill vara ditt stöd och din trygghet under alla skeden av köpet och bygget av det nya huset. Visste du att ägarna till hus från Älvsbytalo redan under 20 års tid har varit nöjdast i Finland över sina husleveranser. 

Bekanta dig och ta kontakt med Kati

Marja Lindqvist

Nyland

För mig är det viktigt att du vet exakt hurudant hus du får. Jag håller dig uppdaterad om de olika byggskedena och när du kan flytta in. Hus från Älvsbytalo med trästomme är på alla sätt ett hållbart val eftersom det är både ekologiskt och energieffektivt.

Bekanta dig och ta kontakt med Marja

Pasi Kiilunen

Egentliga Finland │ Satakunta│ Egentliga Tavastland

Det är en ära för mig att få stöda dig under din väg till ett nytt hem och se din glädje då allt går som det ska. Det är en glädje att sälja de välplanerade och fungerande husen från Älvsbytalo då de har planerats för det nordiska boendet.

Bekanta dig och ta kontakt med Pasi

Peter Ruija

Norra Savolax │ Norra Karelen │ Mellersta Finland

För mig är det viktigt att ditt husprojekt löper på som planerat. Min omfattande erfarenhet av byggbranschen garanterar att du kan lita på mig i alla skeden av projektet. Älvsbytalo har alltid rimliga pris och pris-kvalitet-förhållandet är utmärkt för våra hus.

Bekanta dig och ta kontakt med Peter

Pirjo Heiska

Norra Österbotten │ Kajanaland│ Mellersta Finland

Jag vill och kan hjälpa dig med alla byggskeden för ditt nya hem eller din nya fritidsbostad. Tillsammans förverkligar vi ett hemtrevligt och fungerande hus – ett hem med bland annat en utomordentlig inomhusluft.

Bekanta dig och ta kontakt med Pirjo

Susanna Olsson

Åland

Min uppgift är att hjälpa dig att planera och bygga ett hus enligt dina önskemål som passar din tomt. Du kan alltid planera en exakt inflyttningsdag på förhand, hus från Älvsbytalo är alltid inflyttningsklara på avtalad dag.

Bekanta dig och ta kontakt med Susanna

Tanja Wahlstén

Päijänne-Tavastland │ Nyland │ Mellersta Finland  │ Kymmenedalen

Jag vill ärligt och hörsammat hjälpa dig med bygget av ett eget hem. Älvsbytalos grunder och byggprocess är välbekanta för mig. Du visste väl att standardgrund och frakt alltid ingår i Älvsbytalos pris?

Bekanta dig och ta kontakt med Tanja

Beställ katalog