För ett korrekt pris

För att vi ska kunna ge dig det korrekta priset behöver du välja vilken kommun du är intresserad av att bygga på, tills dess ges från-priser.

1,5-planshus

Ett inflyttningsklart 1,5-planshus ger flexibilitet för familjens ändrade behov: den förberedda övervåningen kan tas i bruk genast eller senare då behovet av utrymme ökar. Bekanta dig med våra fungerande planlösningar och välj ett energieffektivt trähus som passar din livssituation. Du får ett glatt, ljust och rymligt boende. Ett inflyttningsklart och förmånligt hus från Älvsbytalo är även ett kvalitativt fritidshuspaket.

Hitta husmodellen för dig

Ett förmånligt småhus i 1,5-plan

Nedre våningen i huset i 1,5-plan har ljusa utrymmen för samvaro och att leva i; övre våningen ger vid behov enkelt (och mycket förmånligt) ytterligare rum. Den förberedda övre våningen omfattar bl.a. färdigt installerade trappor och fönster, förberett golv samt beredskap för el- och VVS-arbeten.

Ett hus i 1,5-plan är ofta en fungerande lösning även då tomtens storlek begränsar kvadratmetrarna.

Bra boende till ett konkurrenskraftigt pris

Ett hus från Älvsbytalo i 1,5-plan är ett enkelt och tryggt val för dig som bygger. Vi har helhetsansvar för bygget av ditt nya hus tills det är inflyttningsklart – till ett överenskommet pris som håller. Nedre våningen i det inflyttningsklara huset i 1,5-plan är färdigställd, övre våningen är förberedd.

Vi ger dig ett års prisgaranti från husbeställningen för ditt husköp. Dessutom betalar du ditt hus först då det är inflyttningsklart, efter slutgranskningen, utan en endaste euro i förhandsbetalning. Hos oss ingår även standardgrund och frakt i huspaketets pris.

Älvsbytalos mål är att erbjuda sina kunder ett bra boende till marknadens konkurrenskraftigaste pris. Detta är möjligt eftersom alla skeden i hela byggprocessen för huspaketet – från skog till inflyttningsklart trähus – är under vår kontroll. Vi använder endast FSC-certifierat trä.

Planlösningar och utrymmeslösningar

Behöver din familj fler rum åt barnen? Saknar du ett lugnt rum där du kan arbeta hemma? Eller vill ni ha ett gemensamt, avslappnat vardagsrum på övre våningen? Allt är möjligt eftersom utrymmeslösningarna i våra huspaket i 1,5-plan är flexibla.

Arealen i nedre våningen i småhusen på 1,5-plan är 62,5–129,2 m² och genom att ta i bruk övre våningen utökar du arealen med 28,5–88,2 m². Ditt nya hem eller fritidshus kan vara litet och energiskt eller stort och ståtligt.

Leveransinnehåll, tillval och garage

Vi levererar ditt hus från Älvsbytalo som inflyttningsklart (övre våningen är förberedd) och du behöver endast ett avtal för din husbeställning. Bekanta dig med det omfattande Leveransinnehållet.

Med hjälp av över 150 tillval kan du modifiera funktionerna och utseendet på ditt hus enligt dina önskemål. I hus i 1,5-plan är en daglykta ett väldigt populärt val eftersom den ger rejält med extra naturligt ljus och en känsla av rymd i övre våningen. Till större husmodeller fås till och med två daglyktor.

Då du väljer garage eller biltak till ditt huspaket får du samtidigt även extra förvaringsutrymme. Se alternativen Garage & Biltak.

Energieffektivt småhus, ventilerande grund

Hus från Älvsbytalo följer de åtstramade energibestämmelserna redan nu. Den energieffektiva Nibe-frånluftsvärmepumpen sörjer för husets uppvärmning. Huset har även vår unika väggkonstruktion i tre skikt Energy Wall som ger ett effektivt skydd även i de tuffaste väderförhållandena.

Hus från Älvsbytalo monteras alltid på en ventilerande grund i enlighet med kraven på din tomt. En ventilerande grund minskar risken för fukt i konstruktionen. Husets grund och trossbotten tillverkas på fabriken och de hålls hela tiden torra.

Priset på ett nytt hus i 1,5-plan

Det behöver inte vara så dyrt som man ofta tror att bygga ett kvalitativt hus. Priserna på våra huspaket är de konkurrenskraftigaste på marknaden eftersom Älvsbytalos tillvägagångssätt är exceptionellt:

  • stora, nordiska materialanskaffningar
  • årtionden av erfarenhet
  • testade och effektiva byggprocesser
  • volymelementen byggs kontrollerat i torra och varma utrymmen inomhus
  • hela byggprocessen ligger i våra egna händer från skog till inflyttningsklart trähus
  • redan över 46 000 planerade och byggda hus! Sveriges största hustillverkare

Huspaket i 1,5-plan, priser

Modell Storlek Rum Sovrum Pris (fr.)*
Lasse 62,5–102,6 m² 2–5 r + k + bastu 1–3 152 800 €
Alvar 84,8–138,2 m² 2–5 r + k + bastu 1–3 192 300 €
Edith 107,0–177,9 m² 3–7 r + k + bastu 2–5 211 100 €
Fanny 107,0–177,9 m² 3–6 r + k + bastu 2–5 211 100 €
Liv 129,2–213,3 m² 4–8 r + k + bastu 3–6 234 600 €

* Priser innehåller standardgrund och frakt.

Ett tryggt husköp med garanti

  1. Vi ger dig en prisgaranti: priset på ditt huspaket kvarstår oförändrat ett år efter husbeställningen.
  2. Du betalar ditt hus från Älvsbytalo först då det är inflyttningsklart efter slutgranskningen, utan en endaste euro i förhandsbetalning. (Ja, detta är möjligt eftersom Älvsbytalo är en långvarig, solid aktör inom branschen.)
  3. Vi levererar ditt hus som inflyttningsklart och du behöver endast ett avtal för din husbeställning.
  4. Du får två års entreprenadgaranti och en lagstadgad garanti på 10 år för konstruktionsfel för ditt hus från Älvsbytalo.

Fråga mer av din egen försäljare

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar!

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan