För ett korrekt pris

För att vi ska kunna ge dig det korrekta priset behöver du välja vilken kommun du är intresserad av att bygga på, tills dess ges från-priser.

Fritidshus

Älvsbytalos inflyttningsklara, kvalitativa fritidshuspaket är ett utmärkt val för en avslappnande fritid. Det är enkelt redan vid husbeställningen: du behöver bara ett avtal och du får även en prisgaranti – priset hålls oförändrat ett år efter beställningen. Du betalar fritidshuspaketet först efter slutgranskningen, utan en endaste euro i förhandsbetalning. Ditt energieffektiva och förmånliga trähus som är planerat för nordiska förhållanden är klart för fritiden. Du kan välja vilket huspaket från Älvsbytalo som helst som fritidshus; här visar vi några av de mest populära.

Hitta husmodellen för dig

Inflyttningsklart, energieffektivt huspaket för fritiden

Älvsbytalos kvalitativa trähus passar bra i den finländska naturen. På stranden och fjället, i skogen och skärgården. Precis där var ditt smultronställe finns. Ditt inflyttningsklara fritidshus eller din andrabostad är modernt inredda och även utmärkta för åretruntanvändning.

Hus från Älvsbytalo följer de åtstramade energibestämmelserna redan nu. Den väldigt energieffektiva Nibe-frånluftsvärmepumpen sörjer för uppvärmningen och husets väggkonstruktion i tre skikt Energy Wall hjälper till att hålla huset varmt även under de tuffaste förhållandena. Hus från Älvsbytalo monteras på en ventilerande grund, dvs. på en trossbotten i enlighet med kraven på din tomt.

Låt bygga tryggt och enkelt

Ett fritidshus från Älvsbytalo är ett enkelt och tryggt val för dig som bygger. Vi har helhetsansvar för bygget – till ett överenskommet pris som håller. Standardgrund och frakt ingår också i huspaketets pris.

Hus från Älvsbytalo byggs av kvalitativa material på husfabriken i Kauhajoki. Våra egna montörer färdigställer huset på din tomt så det är inflyttningsklart på 4–5 veckor. Älvsbytalo har 2000-talets bästa kundnöjdhet gällande husleveranserna (Rakennustutkimus RTS Oy 2022).

Utrymmen och tillval

Du kan välja vilket hus som helst från Älvsbytalo för din fritid, ett stort eller litet eller ett parhus. Med hjälp av över 150 tillval kan du modifiera funktionerna och utseendet på ditt fritidshus enligt dina önskemål. Då du även skaffar ett garage eller ett biltak får du samtidigt även extra förvaringsutrymme. Se alternativen Garage & Biltak.

Priset på fritidshuspaketet

Vårt mål är att erbjuda våra kunder ett bra husbygge till marknadens konkurrenskraftigaste pris. Detta är möjligt eftersom alla skeden i hela byggprocessen för huspaketet – från skog till inflyttningsklart trähus – är under vår kontroll. Vi använder endast FSC-certifierat trä. Älvsbytalos tillvägagångssätt är exceptionellt kostnadseffektivt:

 • stora, nordiska materialanskaffningar
 • årtionden av erfarenhet
 • testade och effektiva byggprocesser
 • volymelementen byggs kontrollerat i torra och varma utrymmen inomhus
 • hela byggprocessen ligger i våra egna händer från skog till inflyttningsklart trähus
 • redan över 46 000 planerade och byggda hus! Sveriges största hustillverkare
 • I Finland byggs hus från Älvsbytalo i Kauhajoki

Fritidshuspaket, prisexempel

Modell Storlek Rum Sovrum Pris (fr.)*
Siiri 62,5 m² 3 r + k + bastu 2 135 500 €
Aino 84,8 m² 3 r + k + bastu 2 176 700 €
Saara 84,8 m² 3–4 r + k + bastu 2–3 164 700 €
Lasse 62,5–102,6 m² 2–5 r + k + bastu 1–3 145 100 €
Alvar 84,8–138,2 m² 2–5 r + k + bastu 1–3 192 300 €

* Priser innehåller standardgrund och frakt.

Ett tryggt fritidshusköp med garanti

 1. Vi ger dig en prisgaranti: priset på ditt fritidshuspaket hålls oförändrat ett år efter beställningen.
 2. Du betalar ditt hus först då det är inflyttningsklart, efter slutgranskningen, utan en endaste euro i förhandsbetalning. (Ja, detta är möjligt eftersom Älvsbytalo är en långvarig, solid aktör inom branschen.)
 3. Vi levererar ditt hus som inflyttningsklart och du behöver endast ett avtal för din husbeställning.
 4. Du får två års entreprenadgaranti och en lagstadgad garanti på 10 år för konstruktionsfel för ditt hus från Älvsbytalo.

Fråga mer av din egen försäljare

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan