Hoppa till innehåll

Siiri² Parhus

Uppskattar du lugnet av ett eget hem men har inte behov av ett stort hus? Som parhus erbjuder Siiri ett trevligt hem för två familjer – nära men ändå det egna hemmets lugn och ro.

Fakta

Inflyttningsklart hus

Storlek: 3 rum, kök och bastu

Bostadsyta: 62,5 m² + 62,5 m²

Våningsyta: 75,1 m² + 75,1 m²

Taklutning: 27° (1:2)

Energiförbrukning (inkl. hushållsel och uppvärmning, kWh/år:
13413 (Hki), 15006 (Jkl), 17696 (Roi)
Beräknad medelförbrukning vid normal användning.

Fråga efter Siiri som parhus av din närmaste husrepresentant.

Visa Interiör Större bilder
Visa Exteriör Större bilder

Liten men pigg duo

Det lilla småhuset Siiri spar in på kvadratmetrar, energi och tomtareal utan att pruta på bekvämligheten. Som parhus i dubbel bemärkelse. Det ljusa Siiri med öppen planlösning är som gjort för en liten familj, ett par eller ensamboende.

Det inflyttningsklara Siiris rymliga och ljusa stugkök på 24,9 m2 gör det lilla Siiri stort på insidan. Från det hemtrevliga stugköket kommer man rakt ut på den egna gården.

Husets två lämpligt stora sovrum erbjuder eget utrymme och lugn och ro åt föräldrar och barn – eller varför inte även åt vänner som flyttar in i en gemensam bostad. Notera även den separata toaletten och klädrummet.

Siiri är ett modernt och utseendemässigt elegant huspaket som lämpar sig både på landet och i stadsmiljö. Som parhus passar Siiri även utmärkt som vinterbonad sommarstuga för två olika familjer.

Förverkligade önskemål

Din egen Älvsbytalorepresentant hjälper dig att modifiera huspaketet Siiri till ett hem som lämpar sig för just dina behov. Du kan göra tillval enligt egna önskemål till såväl Siiris exteriör som interiör.

Planlösningar

Älvsbytalo huspaket 1-planshus parhus Siiri

Fasadskisser

3D interiör

3 populära tillval

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Vi slösar inte energi i onödan

Bäst kundnöjdhet i hela branschen

Husköpare från Älvsbytalo är nöjdast över sina husleveranser i hela branschen på 2000-talet.

"Allt gick bättre än bra."

Läs våra kunderfarenheter.

Finlands bästa betalningsvillkor

Som kund hos Älvsbytalo betalar du ingenting för ditt hus – inte en euro – förrän huset har levererats och slutbesiktningen är gjord.

Beställ vår nya huskatalog

Låt dig inspireras av möjligheterna i ditt nya hem. Du får ett gediget paket med information och alternativ, idéer och känslor.

Beställ katalog