Hoppa till innehåll

Ella 1-planshus

Det inflyttningsklara Ella erbjuder de bästa sidorna av småhusboende både till vardag och fest: Det stora, ljusa vardagsrummet förenar familj och vänner. Från vardagsrummet öppnar utrymmet upp sig direkt mot gården och friluftslivet.

Från 172 050 €

Fakta

Inflyttningsklart hus

Storlek:  4–5 rum, kök och bastu

Bostadsyta: 129,2 m²

Våningsyta: 148,3 m²

Takutning: 27° (1:2), tillval 19° (1:3)

Planlösning: Flexibel, se förslag nedan


Älvsbytalo husvisning i 360°
Visa Interiör Visa galleri
Visa Exteriör Visa galleri

Huset där vardagen är en familjefest

I Ellas hemtrevliga kök är det roligt att fixa och äta, dricka kaffe eller umgås. Huset har tre sovrum i rejäl storlek; ett fjärde sovrum kan vid behov separeras från vardagsrummet. Det största sovrummet har även ett klädrum.

I Ellas bastu njuter du av härlig löyly och du kan smidigt gå ut och svalka av dig direkt från klädvårdsrummet. Badrummet och den separata toaletten säkerställer att även en större familjs morgonsysslor inte bjuder på överraskningar.

Trots att Ella är ett rymligt huspaket hålls boendekostnaderna bevisligen väldigt låga – precis som i övriga hus från Älvsbytalo.

Gör ditt hem personligt

Din egen Älvsbytalorepresentant hjälper dig att modifiera huspaketet Ella till ett hem som lämpar sig för just dina behov. Du kan göra tillval till såväl Ellas exteriör som interiör.

 

Planlösningar

Älvsbytalo huspaket 1-planshus Ella
Rättvänd
Älvsbytalo huspaket 1-planshus Ella
Spegelvänd

Fasadskisser

3D interiör

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Beställ katalog