Hoppa till innehåll

Greta 1-planshus

Planlösningen för Greta är baserat på en av våra genom tiderna mest sålda husmodeller. Allt på ett plan betyder att allt är färdigt när du köper huset.

Från 154 490 €

Fakta

Inflyttningsklart hus

Storlek:  3 rum, kök ja badrum

Bostadsyta: 107,0 m²

Våningsyta: 123,9 m²

Takutning: 27° (1:2), tillval 19° (1:3)

Planlösning: Flexibel, se förslag nedan


Älvsbytalo husvisning i 360°
Visa Interiör Visa galleri
Visa Exteriör Visa galleri

Ett hus som det är enkelt att trivas i

Gretas rymliga känsla skapas av den härliga öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, två stora sovrum samt ett rymligt grovkök.

Du kan välja till extra låga fönster och en helglasad dörr i vardagsrummet så får du ännu bättre utsikt över uteplatsen och trädgården. För att ytterligare öppna upp mellan vardagsrummet och köket kan kylen och frysen vändas.

Vill du i stället ha ett arbetsrum eller ett extra sovrum så finns det möjlighet för detta i bortre delen av vardagsrummet.

Dekorfönstret i sovrumsgaveln ökar ljusinsläppet i rummet och ger fasaden ett modernare intryck. Till köket kan du välja just de vitvaror och den inredning som passar dina behov. Här kan du också få ett extra fönster över köksbänken för att få in mer ljus.

Greta är framför allt ett hus som det är enkelt att trivas i: gott om utrymme, effektiv planlösning, enkelt underhåll, nytt och fräscht, och inte minst en smidig och enkel byggprocess. Allt detta till marknadens lägsta pris!

Planlösningar

Fasadskisser

3D interiör

Tre vanliga tillval

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Beställ katalog