Hoppa till innehåll

Saara 1-planshus

Saara är ett charmigt hem där en välgjord planering kompenserar för husets färre kvadratmetrar.

Från 136 870 €

Fakta

Inflyttningsklart hus

Storlek: 4 rum, kök och bastu

Bostadsyta: 84,8 m²

Våningsyta: 99,5 m²

Takutning: 27° (1:2), tillval 19° (1:3)


Älvsbytalo husvisning i 360°
Visa Interiör Visa galleri
Visa Exteriör Visa galleri

Det inflyttningsklara huspaketet Saara 84,8 m²


Tack vare sina rymliga umgängesytor och sin energieffektivitet är Saara ett underbart val för både permanentboende och fritidsboende, såväl på landsbygden som i staden. Saara är ett utmärkt val även för en strikt avgränsad tomt eller som ett parhus.

Noggranna kvadratmetrar, härligt rymliga ytor.

Saara är som skapt för en familj eller varför inte ett kompisgäng som trivs tillsammans men samtidigt vill ha en egen privat sfär. Det rymliga och öppna, 36,6 m² stora kombinerade köket och vardagsrummet bjuder in för matlagning och trivsamt umgänge. När våren kommer utvidgas umgängesytorna direkt ut till gårdsplanen. Huset har dessutom tre separata rum, en stor bastuavdelning, en klädkammare och en separat toalett.

Saara är ett nära-nollenergihus

När du väljer Saara får du ett inflyttningsklart hus som är modernt i fråga om både utrymmena och tekniken. Saara är ett närä-nollenergihus. De över 150 tillvalsmöjligheterna säkerställer att du i Saara kan njuta av livet precis på ditt eget sätt.

Hur ser ditt Saara ut?

Titta närmare på vad huspaketet Saara innehåller och vilka tillval du vill ha. Saara är ett modernt hus där du kan njuta av livet precis på ditt eget sätt.

Planlösningar

Fasadskisser

3D interiör

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Beställ katalog