Hoppa till innehåll

Saara 1-planshus

Saara är ett bedårande huspaket där man genom skicklig planering har lyckats skapa känslan av ett stort hus. Det rymliga och ljusa enhetliga köket och vardagsrummet på 36,6 m² bjuder in till matlagning och umgänge tillsammans.

Från 138 240 €

Fakta

Inflyttningsklart hus

Storlek: 4 rum, kök och bastu

Bostadsyta: 84,8 m²

Våningsyta: 99,5 m²

Takutning: 27° (1:2), tillval 19° (1:3)


Älvsbytalo husvisning i 360°
Visa Interiör Visa galleri
Visa Exteriör Visa galleri

Exakta kvadratmetrar, härligt öppna utrymmen

Det inflyttningsklara huset Saara är som gjort för en familj eller ett större kompisgäng som trivs tillsammans men som även vill ha lugn och ro. Då våren kommer utvidgas vardagsrummet ut på gårdsplanen.

Saaras rymliga stugkök är i förhållande till husets kvadratmetrar i en egen klass. Dessutom har huset 3 separata rum, en rymlig bastuavdelning samt klädvårdsrum och separat wc.

Tack vare det rymliga vardagsrummet och energieffektiviteten är Saara ett smart inflyttningsklart hus till såväl ett eget hem som en fritidsbostad , på landet eller som ett litet stadshus. Saaras energikostnader är låga.

Plats för drömmar

Din egen Älvsbytalorepresentant hjälper dig att modifiera huspaketet Saara till ett hem som lämpar sig för just dina behov. Du kan göra tillval till såväl Saaras exteriör som interiör.

 

Planlösningar

Älvsbytalo huspaket 1-planshus Saara
Rättvänd
Älvsbytalo huspaket 1-planshus Saara
Spegelvänd

Fasadskisser

3D interiör

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Beställ katalog