Hoppa till innehåll

Siiri 1-planshus

Uppskattar du lugnet av ett eget hem men har inte behov av ett stort hus? Det lilla småhuset Siiri spar in på kvadratmetrar, energi och tomtareal utan att pruta på bekvämligheten.

Från 115 020 €

Fakta

Inflyttningsklart hus

Storlek: 3 rum, kök och bastu

Bostadsyta: 62,5 m²

Våningsyta: 75,1 m²

Takutning: 27° (1:2), tillval 19° (1:3)


Älvsbytalo husvisning i 360°
Visa Interiör Visa galleri
Visa Exteriör Visa galleri

Ett hem i drömstorlek

Huspaketet Siiris rymliga och ljusa stugkök på 24,9 m2 gör det luftigt runt omkring dig och gör det lilla Siiri stort på insidan. Från det hemtrevliga stugköket kommer du rakt ut på den egna gården.

Det ljusa Siiri med öppen planlösning är som gjort för en liten familj, ett par eller ensamboende. Två lämpligt stora sovrum erbjuder eget utrymme och lugn och ro åt föräldrar och barn – eller varför inte även åt vänner som flyttar in i en gemensam bostad. Notera även den separata toaletten och klädrummet.

Siiri är ett modernt och utseendemässigt elegant inflyttningsklart hus som lämpar sig både på landet och i stadsmiljö. Det är ett utmärkt val till snävt begränsade tomter eller till exempel som parhus. Siiri lämpar sig även ypperligt som en färdigt vinterbonad sommarstuga.

Förverkliga dina drömmar

Din egen Älvsbytalorepresentant hjälper dig att modifiera huspaketet Siiri till ett hem som lämpar sig för just dina behov. Du kan göra tillval till såväl Siiris exteriör som interiör.

 

Planlösningar

Älvsbytalo huspaket 1-planshus Siiri
Rättvänd
Älvsbytalo huspaket 1-planshus Siiri
Spegelvänd

Fasadskisser

3D interiör

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Beställ katalog