Hoppa till innehåll

Alvar 1.5-planshus

Det inflyttningsklara Alvar ger dig behändigt tid att fundera: behöver vi mer utrymme för familjen, när i så fall? Den förberedda övre våningen kan tas i bruk genast eller efter en tid.

Från 150 390 €

Fakta

Inflyttningsklart hus

Storlek:  2 rum, kök och bastu

Bostadsyta: 84,8 m²

Våningsyta: 99,5 m²

Förberedd övervåning: 39,1 m²

Våningsyta: 41,9 m²

Takutning: 38° (1:1,25), tillval 34° (1:1,5)


Älvsbytalo husvisning i 360°
Visa Interiör Visa galleri
Visa Exteriör Visa galleri

Alvar trivs i stadsmiljö och på landet

Det inflyttningsklara huset Alvar har allt som behövs men inget onödigt: Ett rymligt kök-vardagsrum som känns större än sina kvadratmetrar. Ett sovrum, badrum, klädvårdsrum och bastu. Två klädrum – det har ingen ännu haft för många av. Till övre våningen fås vid behov fler sovrum.

Alvar är ett sympatiskt trähus som passar som hem och sommarstuga, på landet och i stadsmiljö. För en liten familj, ett par eller en ensamboende. Ett kompakt, inflyttningsklart huspaket med noggranna kvadratmetrar och med ett småhus alla funktioner – men lika ekologiskt och energieffektivt som ett litet hus.

Förmånligt extrautrymme

Alvars övre våning är förberedd: bl.a. trappor, fönster och undergolv är redan klara. Övre våningen kan färdigställas i beboeligt skick antingen genast eller senare då utrymmesbehovet ökar.

Alvar svarar på dina önskemål

Din Älvsbytalorepresentant hjälper dig att modifiera huspaketet Alvar till ett hem som uppfyller just dina behov. Du kan göra tillval till såväl Alvars exteriör som interiör.

 

Planlösningar

Fasadskisser

3D interiör

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Beställ katalog