Hoppa till innehåll

Astrid 1.5-planshus

Astrid är en ny husmodell baserad på vår genom tiderna största bästsäljare. Astrid är som gjord för avslappnad samvaro med familj och vänner.

Från 163 450 €

Fakta

Inflyttningsklart hus

Storlek:  3 rum, kök och badrum

Bostadsyta: 107,0 m²

Våningsyta: 123,9 m²

Förberedd övervåning: 49,7 m²

Våningsyta: 52,5 m²

Takutning: 38° (1:1,25), tillval 34° (1:1,5)

Planlösning: Flexibel, se förslag nedan


Älvsbytalo husvisning i 360°
Visa Interiör Visa galleri
Visa Exteriör Visa galleri

Perfekt för den växande familjen

Köket och vardagsrummet bildar ett enhetligt, ljust utrymme där man gärna lagar mat och umgås.

Från balkongdörren i vardagsrummet och det rymliga grovköket finns direkt tillgång till utemiljön. Med de två stora sovrummen på samma plan är Astrid ett perfekt första hem för en växande familj. Det är också möjligt att få ett extra mindre sovrum på bottenvåningen.

När ni behöver mer plats – eller varför inte redan från början – kan övervåningen inredas så att den möter familjens behov. Vårt förslag är ett stort sovrum och vardagsrum/allrum, ett badrum och en klädkammare. Beslutet om detta fattar ni såklart själva. I den förberedda övervåningen ingår bland annat trappa, fönster och underlagsgolv. Kostnaden för färdigställande av övervåningen blir därför låg, oavsett om ni väljer att bygga själv eller låter någon annan göra jobbet.

Gör Astrid till ett härligt hem genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov. Huset kan bland annat förses med gavelbalkong och daglykta.

Planlösningar

Fasadskisser

3D interiör

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Beställ katalog