Hoppa till innehåll

Edith 1.5-planshus

Vill du ha ett rymligt kök med plats för en större familj? Har du hellre vardagsrummet separat men i närheten av köket? Bra, Edith är på samma linje med dig.

Från 165 080 €

Fakta

Inflyttningsklart hus

Storlek:  3 rum, kök och bastu

Bostadsyta: 107,0 m²

Våningsyta: 123,9 m²

Förberedd övervåning: 49,7 m²

Våningsyta: 52,5 m²

Takutning: 38° (1:1,25), tillval 34° (1:1,5)

Planlösning: Flexibel, se förslag nedan


Älvsbytalo husvisning i 360°
Visa Interiör Visa galleri
Visa Exteriör Visa galleri

Det inflyttningsklara huset Edith värderar familjelivet

Edith som genast är inflyttningsklart är ett smidigt hem för många, med den förberedda övre våningen åt ännu fler: i nedre våningen finns tre sovrum och ännu fler på övre våningen. Det rymliga köket ansluter till vardagsrummet och praktiskt även till klädvårdsrummet och badrummet. Den separata toaletten är bekvämt placerad i närheten av sovrummen.

Man kan helhjärtat njuta av småhuslivet och till och med leriga stövlar och tassar: huset har en ingång även via klädvårdsrummet. Huspaketet Edith erbjuder rejält med utrymme men med Älvsbytalos låga energikostnader.

Förmånligt extrautrymme

Det inflyttningsklara Ediths övre våning är förberedd: bl.a. trappor, fönster och undergolv är redan klara. Övre våningen kan färdigställas i beboeligt skick antingen genast eller senare då utrymmesbehovet ökar.

Perfekt med egna val

Din egen Älvsbytalorepresentant hjälper dig att modifiera huspaketet Edith till ett hem som lämpar sig för just dina behov. Du kan göra tillval till såväl Ediths exteriör som interiör.

 

Planlösningar

Fasadskisser

3D interiör

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Beställ katalog